Hvordan holde hegre fra å spise Pond Fish

November 29

Dammen eiere har mange problemer å håndtere når det gjelder å holde fisken trygg og sunn. Bortsett fra parasitter, sykdommer, dårlig vær og kannibalisme er fugler en av de enklere truslene å kvele. Hegre ikke nøl med å gå opp til dammens edge og sluke en koi eller largemouth bass hvis anledningen byr seg.

Instruksjoner

•Dig innsats i bakken helt rundt omkretsen av dammen 1 fot opp bank. Kontroller at de er stikker opp minst 8 inches av jorden. Streng snøret gjennom innsatsen linjen er stram uten slakk eller svak poeng. Hegre vil ikke fly direkte i vannet og liker ikke tråkke over ting.

Sette inn en motion-aktivert veggsprinkler og legge den til din hageslange. Når enheten oppdager bevegelse, spray det raskt en 3-sekunders burst vann så påtrengende hegre vil raskt forlate området og forhåpentligvis unngå det i fremtiden. De fleste bruker svært lite vann og aften arbeide om natten.

•Plasser en falsk heron av dammens kanten i nærheten grunneste av dammen der hegre er mest sannsynlig å målrette din fisken. De fleste hegre, med mindre det er paringstiden liker ikke fiske med en kompis og vil holde seg borte så lenge din "Fugleskremselet" finnes.

Tips og advarsler

  • Selv om det er litt mer involvert, vurdere grave en side av dammen dypere og øke skråningen av banken. Dette ikke bare tillater fisken en skjulested spot, men hindrer at store fugler som hegre sauntering til vannkanten.