Hvordan holde gressløk levende innendørs

November 17

Hvordan holde gressløk levende innendørs

Gressløk (Allium schoenoprasum) er familiemedlemmer løk og en vanlig ingrediens i dips og som topping på bakte poteter. De vokser fint både innendørs og ut. Om vinteren, men ikke vær bekymret hvis veksten bremser lyset reduserer og de slår litt brun. Kommer våren, skal din gressløk returneres et godt år for høsting, forutsatt du riktig omsorg for deres behov.

Instruksjoner

•Grow gressløk i en gryte med avrenningshull; ellers forbli jorden rundt røttene for vått. Holde jorda fuktig, vanning når det tørker ut en tomme eller to. Etter vanne din gressløk, helle ut ekstra vann i avløp skuffen.

•Velg en høy kvalitet, loamy kommersielle potting jord å vokse din gressløk i. Eller lage din egen jord. Ifølge West Virginia University, kan du blande to deler potting jord og én del perlitt eller sand bruke som potting jord urter som gressløk. Det anbefales også å legge i 1 tsp. knust lime for hver 5-tommers planting pott.

•Plasser din gressløk i et område hvor de får 6 til 8 timer sollys. Sør eller vest siden av hjem i nærheten av et vindu er den mest solrike siden men under et takvindu eller i en sunroom fungerer også.

•Fertilize gressløk hver 4-6 uker med en flytende gjødsel merket 5-10-5, med halv styrke anbefales på etiketten, ifølge University of Minnesota. Ikke gjødsle innendørs gressløk om vinteren.