Hvordan holde gensere fra bli rynket lagret i et skap

October 5

Hvordan holde gensere fra bli rynket lagret i et skap

Når sommeren kommer til et nært og fall er rett rundt hjørnet, er det tid hente ut gensere lagret i fjor. Trekke ut din favoritt genser fra lagring er som å møte en gammel venn, til du ser massive rynker og bretter som vises permanent etset i plagget. Ta lated bekymre av din gensere før pakking dem bort for sommeren kan eliminere skuffelse, rynker kostnader og ekstra arbeidskraft involvert i å fjerne når høsten ruller rundt.

Rengjøring

Etter å ha en genser, ser du på det nøye under sterkt lys for noen flekker eller matpartikler som kan ha fast til nap av genseren. Lyse gensere tendens til å absorbere drippings fra frukt og olje som ofte blir permanent gullig flekker hvis ikke renset raskt. Lar deg genseren å "lufte ut" et par timer etter seg, fjerne røyk og mat lukt, fuktighet og svette. Dette hjelpemidler også i å redusere rynker. Renses eller vaske alle gensere før lagring for sommeren.

Folding

Riktig folding en genser etter seg eller sesongmessige lagring bistår i å hindre rynker. Lå genseren ned på flatt underlag, for eksempel en tabell eller seng, og plassere en brikke av syrefritt vev over ryggen. Vevet legger stabilitet til genseren og hjelpemidler i farge oppbevaring. Brett en arm rett over genseren og deretter brettes ned. Gjenta for den andre armen. Brett bunnen, så det er selv med toppen. Vend genseren og det er klar til å lagre.

Lagring

Aldri heng gensere på hengere for lang - eller kortsiktig lagring. Kleshengere tendens til å gjøre inntrykk i skulder områder som ofte permanent. Tyngre gensere kan også strekke ute av form når hang på kleshengere. Brett og lagre gensere riktig, bidrar til å unngå rynker. Gensere bør være stablet på skapet hyller, avlukker eller skap med tyngste gensere på bunnen. Skap arrangørene med uttrekkbar brett hyllene er ideelle for spesielle, dyre gensere. Cedar kister fungere godt i repelling møll for sesongens lagring.

Tips

Alltid lå ren, foldet gensere så flat som mulig for å redusere rynker. Plassere gensere i plast, tre eller klut bokser med lokk for sesongens lagring er et godt alternativ, men kontroller beholdere er riktig størrelse. Hvis oppbevaringsbokser er for stor, få gensere kan forskyve og bunched opp og krøllete. Hvis beholderne er for små, kan sidene av gensere krølle opp, fremme rynker.