Hvordan holde fargede klær lyse

August 31

Har mange fargerike klær henger i skapet ditt? Hvis fargerike er en god måte å beskrive din garderobe, så forsiktig bør være måten å beskrive deg selv som du omsorg for din klær. Lyse fargede klær kan enkelt fade. Favoritt kan gå fra dristige og levende til falmet og kjedelig ganske raskt hvis du ikke bryr seg for fargerike klær riktig. Les videre for å lære å holde fargede klær lyse.

Instruksjoner

•Unngå vaske det lyse farget klær mer enn de må vaskes. Mange mennesker kaste klærne i Klesvask hemme hver gang et element er slitt. Denne vanen ikke bare fører til mer tid brukt folding klær, men det er også vanskelig på din klær og får fargene til raskt visne. Skjorter, gensere og slacks kan vanligvis brukes flere ganger før vask blir nødvendig.

•Vaskestasjonen tømmes fargerike klærne i kaldt vann i stedet for varme eller varm. Varmt vann vil føre fargestoff å unnslippe stoffet mye raskere enn kaldt vann. Med mindre en kaldt vann er spesielt skitne, skal kaldt vann fungere fint i vask.

•Velg det forsiktig syklus når du slår på vaskemaskinen. Bruke en regelmessig syklus å vaske klærne dine lyse fargede forårsaker klær kollidere med andre klær i vask og agitasjon selv fører klær til å gå gjennom såpevann veldig fort. Disse faktorene kan påvirke utholdenhet av fargestoff brukes i klær. Det er best å velge den sakte og forsiktig agitasjonen av mild syklusen.

•Unngå overbefolkning vaskemaskinen som du var din klær. Dermed ikke bare hindrer hele belastningen blir rengjort, men det også setter mer slitasje på elementene i belastningen som de floke sammen under omrøring av vaskesyklusen. Det er best for ditt lyse fargede klær vaskes på en måte som tillater dem å bevege seg fritt gjennom vask syklusen.

•Vri din klær innsiden ut før du putte den i vaskemaskinen. Fargestoff som unnslipper under vask vil bli min redeposited forårsaker fargen å vare lenger.

•Øredeksler tørr ditt fargerike klær når det er mulig. Varmen i tørketrommelen kan ha en effekt på fargestoff brukes i klær.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid omsorg instruksjonene som fulgte med din klær som de er den beste kilden for lated bekymre.