Hvordan holde et rent, organisert hjem med små barn

April 12

Hvordan holde et rent, organisert hjem med små barn

Å holde hjemmet rent og organisert mens du har små barn hjemme kan virke umulig, som små er beryktet for å lage store søl og får til ting de ikke. Lære din barn fra en tidlig alder hvor viktig det er å plukke opp etter seg selv og legge ting bort. Dette vil holde hele husholdningen kjører glattere og føle deg bedre som ditt hjem vil være ryddig og organisert.

Instruksjoner

•Tilordne alt inne din hjem et sted. Barn leker bør ha et bestemt sted å gå, og de bør vite hvor det er. Gjøre det en regel som ingen nye leker kommer ut med mindre de andre er satt bort første.

•Bevegelsessensoren opp etter deg og familien hele dagen. Oppfordre partneren din og dine barn å gjøre samme. Hvis du ser en av barna forlater skitten skjorte på gulvet, fortelle ham pent, men bestemt, at han trenger å plassere skjorte.

•Involve dine barn i rengjøring rutinen, selv om du må gå bak dem og gjøre det igjen. Dette vil lære dem at de må være involvert i å holde hjemmet rent. Lære dem hvordan rent, tilordne lille jobbene de kan gjøre.

•Kontroller en belønning diagrammet der du tildele klistremerker for hver dag barna plukket opp etter seg selv og plassert ting riktig. Etter en viss klistremerker, som fem eller 10, belønne barn med en iskrem, spesiell tur til parken eller andre små belønning.

Tips og advarsler

  • Være konsekvent. Hvis du snuble, vil ikke barn ta din plan for å holde orden og holde huset rent alvorlig.