Hvordan holde edderkopper av en kjeller naturlig

June 13

Hvordan holde edderkopper av en kjeller naturlig

Bli kvitt disse pesky edderkopper ved hjelp av naturlig rettsmidler for drap og hindre edderkopper fra innstigning din hjem. Kjelleren er edderkopper og insekter luftfuktigheten, mørke gjemmesteder og enkel tilgang gjennom hull og sprekker. Ikke bare vil du drepe og fjern nåværende edderkopper, men også ta de nødvendige skritt for å hindre fremtidige edderkopp infestation.

Instruksjoner

•Rengjør kjelleren regelmessig eller minst en gang i uken. Fjern rot og holde kjelleren organisert for å redusere skjuler flekker for edderkopper å gå. Bruke minst en dag i uken feiende, støvtørking og rengjøring kjelleren.

•Bytt pappesker med plast lidded beholdere og bokser. Papp vil tiltrekke edderkopper og gi dem et mørkt, stille sted å hekke som vil utvide infestation. Prøve å unngå alle typer pappesker lagret i kjelleren.

•Vacuum alle etasjer, vegger, hjørner og baseboards av kjelleren minst en gang i uken. Husk å bruke vakuums vedlegg på veggene og taket hjørner hvor edderkopper har en tendens til å leve. Tom vakuum innholdet i en pose og forsegle den før du kaster den utenfor.

•Fyll i noen hull eller sprekker i kjelleren inkludert gulv, vegger, taket og rundt vinduene. Bruke en fuger pistol for å fylle disse hullene og sprekker å hindre edderkopper fra inn kjelleren.

•Sprinkle kiselgur i kjelleren, som er en naturlig insektmiddel laget av fossile restene av gamle alger. Dryss nær inngangen poeng i kjelleren og særlig mørke områder der edderkopper kan hyppige.

•Still naturlig spider og Insektjagende som eukalyptus, lavendel og hest kastanjer i boller eller containere.