Hvordan holde badekar Mold gratis

January 5

Eliminere mold i badekaret er et must. Ingen ønsker å se det stygge grus i hjørnene. Det er verre enn å se bivirkningene som det kan ta på seg helse. Derfor er det viktig å holde badekar mold gratis. Det finnes en rekke måter at du kan holde mold fra badet. Så lenge du er vedvarende slipper du å bekymre deg om de ubehagelige bivirkningene. Les videre for å lære mer.

Instruksjoner

•Keeping din badekar spic og span er lett å si, men det synes at det er alltid noe ubehagelig lurer rundt hjørnet. For å holde formen din badekar og dusj, må du holde deg oppdatert på rengjøring. Det er viktig å starte med en ren overflate.

•Break ut skrubbe børste og svamp. Albue fett er et must her. Selv om du ikke ser noen mold rester må spray bad rengjøringsprodukter og deretter gi alle områder en god skrubbe ned. Ikke nøl med å komme inn der på knærne. Det er lurt å bruke klær som ikke er dyrebare for deg som rengjøring produkter pleier å bleke klær.

•Etter at du første skrubb ned du vil la produktet sitte i omtrent en time. La den gjøre jobben for deg. Etter en time skyll badekaret med varmt vann. Kontroller at alle produktet er av alle overflater av badekaret.

•Nå du trenger bare å holde oppdatert med rengjøring. Det er mange husholdning produkter som er laget for dusj og badekar. De fleste er enkel å bruke. Noen kan bare spray hver så ofte og skyll under neste badekar bruk. En mold-ledig plass er nødvendig når familiemedlemmer bader.