Hvordan holde Baby gulrøtter friskt i kjøleskapet

August 12

Hvordan holde Baby gulrøtter friskt i kjøleskapet

Baby gulrøtter ikke sant babyer, men i stedet de kommer fra vanlige størrelse gulrøtter. Full-size gulrøtter er skrelles og whittled i tradisjonelle baby gulrot form under behandling, før de vises på dagligvareforretning produsere hyller. Fordi de allerede er trimmet tidligere du bringe dem hjem, krever de svært lite forberedelse før lagring. Lagre baby gulrøtter måte som i full størrelse som sikrer den lengste holdbarheten med oppbevaring av smak og tekstur.

Instruksjoner

•La baby gulrøtter forseglet i deres opprinnelige bag til du er klar til å bruke dem. Holde posen i vegetabilske skarpere skuffen til kjøleskapet.

•Kopiering baby gulrøtter til en perforert plast pose når du har åpnet den originale emballasjen. Alternativt sted gulrøtter i en vanlig plastpose men lukke toppen løst slik at luften kan sirkulere i posen og fuktighet kan unnslippe.

•Hold på bagged baby gulrøtter i skarpere skuffen to uker. Fjern alle gulrøtter som begynner å skrumpe under lagring perioden, fordi en bortskjemt gulrot fortgang nedgangen av gjenværende gulrøtter.

Tips og advarsler

  • Linje ditt skarpere skuff med papirhåndklær. Håndklær absorbere fuktighet utvist fra grønnsaker, som hjelper lagrede gulrøtter og andre grønnsaker forblir skarpe og uberørte lenger. Avhende de gamle håndklær og erstatte med ny når de føler fuktig.