Hvordan holde Aloe levende

November 18

Aloe Vera gjør for utmerket houseplants fordi de angivelig trives på forsømmelse og "alle" kan holde en houseplant levende. Men da du passerer et annet blikk en dag på kjøkkenet vinduskarmen og innse at hvor det var en gang en aloe planten nå bor en lemlestede brune klynge av tentakler. I stedet for å kaste den ut, holde at aloe plante med disse enkle trinnene.

Instruksjoner

•Determine hvordan døde anlegget virkelig er. Dette kan ta en stund. Aloe planter lure ofte døden fordi de lagrer vann og næringsstoffer i sine røtter og stengler. Anlegget kan se forferdelig men direkte sollys og litt vann kan gjenopplive den. Hvis dette ikke fungerer, går du til trinn 2.

•Ta den utenfor i sommermånedene. Så lenge det er ingen sjanse for frysing, ta din aloe utenfor for sommeren og la den suge opp i sola. Bringe det tilbake i for vintermånedene og plassere den i et solfylt vindu og vann det hvert to ukers eller slik i de kaldere månedene. Aloe har sin egen voksende syklus, og pleier å gå slags "sovende" vinteren så den trenger mindre vann.

•Gå anlegget til et varmt sted i sollys fra utkast og varmekilder. Støv av aloe planten med en fuktig papirhåndkle å forbedre sin evne til å absorbere sollys. Hvis anlegget føles svampete eller ser blek, stopper vanning det for et par uker og la det komme.

•Repot døende aloe planten. Houseplants nød å være repotted minst to ganger i året for å opprettholde sunn vekst. Hvis du har aldri repotted aloe anlegget, kan dette være hvorfor det ser sunn lenger.

Kjøp en terrakotta gryte med drenering hull i bunnen. Velg en figur som er bredt men ikke særlig dypt til beste imøtekomme den aloe rotsystem. Også plukke opp en pose med potting jord laget spesielt for aloe planter eller en blanding brukes for kaktus planter. Eller opprette dine egne blanding av lagdeling grus, sand og vanlige potting jord.

•Se om tegn på rot, sopp og infestation når du fjerner aloe planten fra sin gamle potten. Behandle disse forholdene i den nye potten med sprøytemidler og anti-fungals etter at den har hatt nok tid til å bli vant til det er nytt hjem.

•Prune aloe planten som nødvendig. Trimming root-systemet er den beste måten å kvitte seg med råtten eller død, men også forlater røttene svært utsatt for råtnende videre så snart du plante det. Du kan trimme tilbake stilkene så mye som du vil, og faktisk er det en god idé å gjøre så ofte, men hvis du må fjerne en del av roten systemet, trimme røttene og deretter plassere anlegget på et papirhåndkle i et solrikt sted for et par dager og la røttene "callus" før du plante for å gi den beste sjansen for å overleve.

•Plant aloe i sitt nye hjem, sikre at den har masse løst pakket, sandholdig jord rundt det, og la den i direkte sollys for minst en uke før du start vanning det igjen. Med aloe planter du bare vann når jorda er helt tørre.