Hvordan hjelper å bruke klut dagligvarer poser miljøet?

July 5

Introduksjon

Det er mange måter å hjelpe miljøet ved å resirkulere. Omtrent alt kan være resirkulert fra de fleste metaller plast og papir. Men plast- og papirposer kan resirkuleres, resirkulering koster penger (selv ikke som produserer nye). Resirkulering hjelper miljøet ved å bruke ikke-biodegradables for å gjøre rent elementer.

Bruke klut dagligvarer poser

Selv med resirkulering, opprette fabrikkene brukes å resirkulere plast brukes i dagligvarer poser forurensning. Hvis du bruker klut dagligvarer poser, som er uendelig gjenbrukbare (spesielt hvis du har en symaskin for når de rive), du behandle materialet bare én gang, og dermed å redusere forurensning i luften og redusere behovet for å bruke mer vann.

I motsetning til plast eller papir, som bare kan brukes to eller tre ganger, klut dagligvarer poser kan brukes igjen og igjen, og de er kraftigere. Selv om mange mennesker prøver å gjenvinne, er det lett å kaste ut plastposer og få nye neste gang du besøker dagligvarebutikk.

Når plastposen riper eller ellers ender dens nytte, ender det ofte opp i papirkurven, og deretter i deponi. Siden de ikke er biologisk nedbrytbart, sitte de bare der i år. Folk skille ofte sine plastflasker og beholdere og sette dem ut for gjenvinning lastebilen, men de ikke tenke på plastposer. Med klut dagligvarer poser trenger man ikke å selv tenke resirkulering plastposer. Våre fyllplasser blir mindre full Hvis plastposer stadig ikke brukes - selv etter bare en del av befolkningen.

Konklusjon

Bruke klut dagligvarer poser reduserer ikke-nedbrytbare produkter i deponier, sparer energi og vann i behandling scenen, og gir deg et produkt som er mye kraftigere bruke enn plast. Plast ender opp i ikke bare våre fyllplasser, men våre hav, elver og innsjøer. Plast blåser bort og kan bli fanget opp i trær. Det er skadelig for dyrelivet - om dyreliv prøver å spise det eller blir kvalt med plast, det er bare ikke et godt resultat.