Hvordan hjelpe en plante vokser godt

June 14

Hvordan hjelpe en plante vokser godt

Økende en rekke planter i hjemmet ditt eller i hagen din kan legge skjønnhet til et rom eller verksted. I tillegg kan planting grønnsaker produsere ferskvarer for en rekke oppskrifter. Men kan å holde disse plantene i live være utfordrende hvis du ikke har grønne fingre, og kan du noen ganger miste en plante eller to i læringsprosessen. Hjelpe plantene til å vokse godt tar tålmodighet og oppmerksomhet på detaljer.

Instruksjoner

•Les anlegget koden å avgjøre om du har et lite lys, medium-lys eller lys plante, og velg et område der anlegget får tilstrekkelig sollys. For eksempel hvis vokser roser, Merk at de fleste roser må seks timer med sollys å vokse sunn og blomstre.

•Kontroller anlegget regelmessig for å se om de trenger vann. Holde pekefingeren eller fukt meter et par inches i jorden om jorden er tørr. Ikke vann anlegget hvis jord er fuktig. Teste jord daglig til jord er knapt tørr før vanning jord. Se etter tegn til dehydrering, for eksempel gule eller brune blader, og tegn på overwatering, inkluderer stående vann eller blomster bli moldy.

•Provide riktig temperatur eller klima for anlegget. Les anlegget koden for bestemte temperatur og klima retningslinjer. For eksempel vokse freesia planter i varmt klima som de til Texas, California og Florida. De fleste innendørs planter vokser best mellom 70 og 80 grader Fahrenheit i løpet av dagen og mellom 60 og 68 grader Fahrenheit natten.

•Apply gjødsel til anlegget, følg produsentens instruksjoner. Kontroller at gjødsel inneholder tre viktige næringsstoffer, nitrogen, kalium og fosfor.

•Prune anlegget, om nødvendig, på senvinteren eller tidlig på våren. Forkorte skudd eller grener eller fjerne dem på sine point of origin med saks til å kontrollere anlegget størrelsen og opprettholde sin bestemt form. I tillegg fjerne døde blader eller kvister.