Hvordan henger tunge bilder på gips med veggen ankere

June 6

Hvordan henger tunge bilder på gips med veggen ankere

Tunge bilder krever mer enn en spiker overalt i veggen. Gips, er men fast å ta på, ikke solid nok til å bære vekten av tunge bilder. Over tid, spiker vil løsne og bildet kan falle skade selve bildet eller hva det treff. På din lokale jernvarehandel, det er mange forskjellige typer ankere som brukes til å knytte tunge bilder, men de vanligste er en skrue type.

Instruksjoner

•Mark stedet der du vil installere ankeret. Hvis bildet er tung, kan du bruke to ankere som nivå med hverandre. Ofte kan du måle gulvet eller tak. Når gulv eller tak er nivå, kan du bruke et merke hullene.

•Grasp skruen anker med hånden og spikeren i slutten av ankeret til der trådene begynner. Selv om ikke nødvendig av produsenten, er det nyttig å først bore 1/4-tommers hull for å hindre at baksiden av gips blåser ut som gir styrke til ankeret.

•Bruk en drill med en nr. 2 Phillips litt eller en stjerneskrutrekker tettsittende det opp gips. Ikke over trekk skruen ankeret. Hvis du fortsetter å slå ankeret når det er jevnt med gips, vil ankeret løsne og ikke støtte vekten av bildet.

•Skru i en nr 8 metall skrue i ankeret motta bilde ledningen. Hvis skruen går hardt og prøver å vri ankeret, bruke en mindre skrue. (Noen ankere vil ta kurset gjenger gips skruer.) Det er viktig at skruen passer stramt slik at det ikke trekke ut eller vingle.

•Hang bildet ved å trekke ledningen på skruene.

Tips og advarsler

  • Hvis bildet er svært tung, er det selv boring skifte bolter som også har en roterende klemme det vende som skruen engasjerer. Dette ankeret vil holde opptil 75 pund i 1/2-inch gips.