Hvordan henger gardiner i et hjørne

October 16

Hvordan henger gardiner i et hjørne

Windows kan være fokuspunkt for rommet. Dekorere dem fullfører innredning av et rom. Windows kommer i alle former og størrelser. Hengende gardiner er vanligvis ganske enkelt på standard windows. Men når windows kommer sammen i et hjørne løsningen ikke kan innlysende på første. Spesiell maskinvare er tilgjengelig å forenkle hengende gardiner på hjørnet windows. Hjørne rod koblinger kan kjøpes for å bli med to stenger i hjørnet.

Instruksjoner

•Purchase ett par av gardiner for de to vinduene. Etter at de har hengt, må en gardin på utsiden kanten av hver av de to vinduene. På denne måten behandler du de to vinduene som en. Hvis du foretrekker et komplett sett med gardiner for hvert vindu, kan du kjøpe to sett med gardiner. Husk, skjønt, at teppet paneler i hjørnet kan være overfylte. Vurdere tilgjengelig plass når du gjør din beslutning.

•Purchase to dekorative gardinstenger til bredden på hver av de to vinduene. Hvis du bruker dekorative stenger med finials, bruker du bare finials på ytterkantene av windows.

•Determine plasseringen av brakettene. Mål 2 inches på utsiden av vinduskarmen. Mål 2 til 4 inches over vinduskarmen avhengig av din personlige preferanse og lengden på gardinene. Merke posisjonen på veggen i blyant. Gjør dette på hver side av vinduet. Merk at hvis vinduene er nær hjørne du må justere plasseringen av innsiden parentes. Gjenta denne fremgangsmåten for andre vinduet.

•Hold stenger posisjonen og bruk en snekker nivå for å sikre at målene er nivå. To tilstøtende Vinduer kan ikke være på nøyaktig samme høyde, så husk å sammenligne merkede posisjoner for hvert vindu. Det er viktig å ha to gardinstenger på samme høyde.

•Sikker holdeklammere til veggen med skruer. Hvis du finner at du ikke er kjøpedyktig skru brakettene på mur stud, må du bruke veggen ankere slik at gardinstenger tåler vekten av gardiner.

•La en gardin panel på hver av de to stengene. Fest finials til utenfor endene av hver stang. Koble to stenger i midten med stang kontakt. Plass to stenger på holdeklammere. Justere gardin panelene til ytterkantene av windows.

Tips og advarsler

  • Bruke Assistent til å holde stangen som du fastslå om det er nivå.