Hvordan heng klesvasken din utenfor

September 11

Det er ikke noe bedre enn lukten av Klesvask hang ute i frisk luft tørke. Mens det er helt sant at hengende hvit elementene i solen vil bidra til å holde dem hvit, dens ' også sant at Klesvask hang utenfor kan tendens til å tørke stivere og litt mer rynkete enn i tørketrommelen. Her er noen tips som vil hjelpe deg å fjerne disse problemene, og la det ren luft lukten å gjennomsyre fersk hvitvaskede elementene.

Instruksjoner

•Den første trinnet er riktig plassering av din klessnor. Vinden skal blåse vannrett det linjer å få mest mulig nytte. Hvis mulig, hold linje eller rack hvor den vil få delvis skygge under del av dagen. Dette vil tillate deg å henge mørkere farge tøyet direkte sollys slik at det ikke vil visne. Beware av trær bærer fjærkledde venner, så de kunne bestemme tøyet gjør et godt mål.

•Hang tøyet så snart som mulig etter vask syklusen er fullført. Riste hver brikke briskly å unngå rynker og lo håndklær. Hvis du gjør tøyet et vaskeri, brett den våte klær før du setter dem i handlekurven å ta med hjem. Dette vil også hjelpe fjerne rynker.

•For å redusere rynker - henge skjørt av linning og slacks av håndjern. Skjorter kan henges av mynt, eller på hengere festet til linjen. Gensere, bluser og type pologensere bør være slått ut og plassert på kleshengere. Kjolene kan henges over streken på livet, slik at sidene for å drapere ned og blåser i vinden. Den mer luften har du blåser gjennom klærne - mindre rynker du bør ha. Litt kan være nødvendig avhengig av stoffet.

•Socks vil tørke mykere når henger med tåen, holde parene sammen og klipping tilbake på linjen. Hvitt undertøy vil elske solen, og bør være slått inside out når opphengt. T-skjorter bør henges fra bunnen av skjorte, men løst for ikke for å strekke det ut. Hvis det er en relativt skyggefull flekk på klærne linje, heng damer Finvask det. De vil ha nytte av air tørking, samtidig opprettholde sin form og elastisitet.

•Towels bør henges av kort, med fargene av shadier mellomrom. Sengetøy kan brettes i to over streken, slik at hver side å klaff i vinden. Dyner eller tyngre tepper kan også strekkes over flere linjer for ikke å bli for tungt for bare ett område. Henge en 1/3 av teppet første linje og 1/3 over linjen i den neste raden slik at ca 1/3 til span avstanden mellom radene.

Tips og advarsler

  • Vaske dine tre klær pins i saltvann før du bruker til å holde dem varer lenger.
  • Brett tøy som du tar det fra linjene for å hindre rynker.
  • Hvis været er dårlig - heng klesvasken din inne på en klærne rack - det vil legge fuktighet til huset stund bevarer du på elektrisk eller gass regninger.