Hvordan har et teppe renset profesjonell

November 15

Tepper bringe sjarm, farge og rikdom til et rom. Men selv med den strengeste omsorgen må tepper renses. Profesjonell teppe og rug rengjøringsmidler har en rekke rengjøring alternativer til rådighet. Om har fine området tepper eller verktøybasert gulvteppet renset, prosessen er den samme: Velg profesjonelt som har riktig utstyr og kunnskap for bestemte teppet.

Instruksjoner

Ansette en profesjonell teppe renere

•Spør venner for profesjonell Tepperensing anbefalinger. Internett har også en mengde selskaper kjemper for oppmerksomheten. Søkemotorer vil hjelpe, men vurdere et nettsted som prescreens rengjøringsmidler, som ServiceMagic.com. Endelig er gule sider fortsatt stedet å la fingrene gjøre turgåing.

•Measure tepper før du ringer. Dette vil gi profesjonelt på telefonen informasjonen du trenger for å sitere en pris. Hvis tilgjengelig, hente noen papirer som fulgte med teppet som kan tyde hva materialet den er laget av. Ull Tepper bør ikke behandles med visse kjemikalier, som enzymer for å "spise" protein flekker. Lureste er å planlegge et internt anslag. Disse skal være kostnader - og uforpliktende.

•Spør spørsmål om de metodene renere bruker. Mens noen Tepperensing metoden kan brukes på de fleste tepper, er det best å oppsøke en støvsuger som har mer enn ett triks ermet. For eksempel, for å gå inn i bedriften, kan renere kjøpe en steam maskin. Steam gjør en fin jobb; imidlertid reagerer ull området tepper, spesielt Orientals ofte bedre sjampo rengjøring. Noen rengjøringsmidler tilby en henteservice for området tepper. Dette er en førsteklasses service. Spør hva vil bli gjort annerledes det renset sted enn hjemme. Hvis en profesjonell har teppe-tørking stativer og vred maskiner som spinner teppet tørr, kan tjenesten være verdt de ekstra pengene.

•Request bevis for forsikring, spesielt hvis selskapet tar teppet renses. Be om et sertifikat tar bare et øyeblikk det renset tid. Forsikringsselskapet kan fakse eller e-post en kopi med liten innsats. Hvis renere hindrer, hevder det er altfor komplisert, så enten han ikke har vært i bransjen lenge nok til vet hvordan du ber om et sertifikat, eller han ikke har forsikring. Uansett, det er en indikator for å velge et annet selskap.

•Prepare teppet før renere kommer. Selv om støvsugeren har sagt han vil flytte møbler, er det fortsatt elementer som skal flyttes ut av veien. For eksempel, skal dyre knick-knacks og lamper flyttes fra rommet så de ikke får brutt. Som en tjeneste til renere, plukke opp alle unødvendige elementer som er på vei, som blader, hunden leker eller tepper ved siden av sofaen. De færre elementene i måten bety mer oppmerksomhet på vedlikehold teppet.

Tips og advarsler

  • Har en mugge med isvann og papir kopper tilgjengelig for rengjøring teknikere; litt kaldt vann går en lang vei, hvorvidt været er varmt.