Hvordan har en Venus Fly Trap innendørs

January 23

Venus flytraps er en av de mest interessante plantene i verden. I stedet for å motta næringsstoffer fra jorda som de fleste planter, får flytrap faktisk sin næring fra bugs som det fanger i fellen sin røde. Denne fascinerende spise prosessen velger mange mennesker å heve sine egne Rosemary akkurat som hjemme. Er det mulig å vokse flytraps innendørs, men det er mange krav å holde anlegget sunn.

Instruksjoner

•Plant flytrap i en jord blanding av 70 prosent torv moss og 30 prosent sand. Bland de to ingrediensene godt før du plasserer anlegget inni. Fukte jorda, men legger ikke så mye vann som det ikke absorberes i jorden.

•Fyll skuffen med en tomme av destillert vann. Ikke bruk vann fra springen. Mineraler i springvann kan drepe planten. Plass potten med flytrap i skuffen. En gang i uken spray overflaten av flytrap med en sprøyting flasken full av destillert vann for å holde luftfuktigheten høy. Holde en tomme av vann i skuffen hele tiden.

•Plasser anlegget i et sted som mottar seks til åtte timer sollys. En øst-mot vinduet eller rom er best. Morgensolen er ikke så tøffe som ettermiddagssolen, som kan skade delikat bladene av flytrap.

•Feed flytrap annenhver uke. Gir flytrap en feil hver gang. En bug er nok til å mate hele anlegget, selv om den har flere felle. Gi små bugs; Hvis flytrap ikke tett over feilen helt så den kan lett bli infisert, og dør. Ikke mat anlegget mer enn en gang i uken.

•Tillat anlegget å bli sovende om vinteren. La vannet i skuffen gradvis tørke starter i oktober. Holde jorda fuktig i løpet av denne tiden, men. Plass flytrap, potten og alt, inne en stor plast zip bag i begynnelsen av November. Legg vesken i vegetabilske skuffen i kjøleskapet. Sjekk anlegget en gang i uken for å sikre at det ikke tørke ut eller råtner. Hvis det viser tegn til råte, fjerne plastposen for et par dager og kuttet av noen brun deler av anlegget.

•Fjern anlegget fra kjøleskapet i februar eller mars. Sakte øke lyseksponering over en periode på en måned. Etter måneden er over, returnere flytrap til skuffen fylt med vann og sin opprinnelige voksende sted.