Hvordan håndtere en sikringsboks og strøm panelet

May 26

Alle hvitevarer og elektronikk i våre hjem må elektrisitet å arbeide, så en stabil, pålitelig strøm av elektrisitet er viktig. Men hva skjer hvis det flyte stopper? Hvis kraften i hjemmet plutselig slutter å fungere, vet du hvordan å få det kjører igjen? Her er noen ideer om hvordan å håndtere sikring boksen og strøm panelet.

Instruksjoner

Hvordan forstå sikring boksen/strøm panelet

•Lære der strøm panelet i hjemmet er plassert. Makt paneler kan være plassert utenfor hjemlandet i en garasje eller kjeller, montert på veggen. Mange leiligheter har også en effekt panelet i dem, vanligvis i et skap eller kjøkkenet.

•Determine av panelet du har. Eldre boliger vil sannsynligvis ha en sikringsboks inneholder sikringer. Dette er enten runde med glass topper eller formet som små rør med metall ender. Nyere boliger vil vanligvis har en makt-panel som holder kretsbrytere. Disse vekslingsbrytere og ligner på en lysbryter.

•Understand som kretsbrytere og sikringer er utformet for å gjøre samme: avbryte strøm krets hvis det er en plutselig økning i etterspørsel, mye etterspørsel i totalt eller et problem på krets. Ledninger blir varme når de bærer mye strøm, så avbryte flyt hindrer potensielle branner.

•Consider at de fleste eldre boliger (de bygget før 1970) vil sannsynligvis ha sikringsbokser mens fleste nyere boliger har kretsbrytere installert i panelet. Kretsbrytere har fordelen at de kan tilbakestilles etter at de "pop" og avbryte elektrisitet, mens en sikring når det "blåser" må byttes.

Hvordan håndtere dine sikringsboks

•Understand at hvis strømmen plutselig går av i et bestemt område i hjemmet ditt, har du sannsynligvis blåst en sikring.

•Trekk noen apparater på krets, så gå til din sikringsboks og se innsiden. Du kan vanligvis fortelle hvilke sikring har "blåst" av skyet utseende under glass toppen, eller du kan se tynn metall stripen under glasset er brutt. Du må erstatte sikringen med en ny har nøyaktig samme strømstyrke (eller den elektrisk strøm-bærer evne).

•Vri av av strømforsyning sikringsskapet (vanligvis en spak-arm eller en stor vippebryter) før skru blåst sikringen og erstatte den. Når du installerer den nye sikringen, slå av på. Hvis en sikring blåser igjen, du har et elektrisk problem i hjemmet og du må få en profesjonell å reparer det. Det er imidlertid mer sannsynlig at din krets var rett og slett overbelastet og koble apparater på krets har du fjernet overbelastningen.

Hvordan å reparere en utkoplet strømbryter

•Repairing en utkoplet strømbryter er lettere enn å erstatte en sikring. Bare se etter bryteren som er justert med de andre i boksen og flytte det tilbake til justering.

Tips og advarsler

  • Sikringer vanligvis slag og breakers tur når noe er koblet til en allerede lastet krets og siste apparatet koblet er hva som forårsaket overbelastningen. Ikke koble alt tilbake i samtidig, og du ikke trenger å bekymre deg sikringer blåser.
  • Holde en lommelykt med nye batterier i huset hvor du kan finne det i mørket.
  • Hvis ditt hjem har en sikringsboks, sørg for å holde noen reservesikringene nær sikringsskapet. Du kan få sikringer hjemme og jernvareforretninger
  • Bruk gummi-soled sko når du arbeider i din sikringsskapet vil beskytte deg.
  • Aldri erstatte en blåst sikring med en som har høyere strømstyrke (du kan forårsake brann).