Hvordan håndtere dårlig kabel-tjenesten

May 10

Kunder som har digital kabel kan alle sympatisere med den lille gamle damen som tok en hammer til hennes kabelboks i en handling av misnøye.

Elendig kundeservice og produkter som sjelden fungerer slik de skal priser i øvre halvkule, hva er en sint kunde gjøre? Vel, er her hvordan du skal håndtere dårlig kabel-tjenesten.

Instruksjoner

•Den første trinnet er å vite når kabelen har et enkeltstående problem, eller en samfunnet hele problemet. Noen ganger problemer er ikke entall og innlemme et stort område.

Spør rundt, snakke med noen naboer å se hvis noen av dem har lignende problemer. Hvis de er, bør alle som påvirkes ringe kabelselskapet å klage. Jo mer jo bedre.

•Prøv feilsøking kabelen selv. Sjekk for kabel linjer som kan kinked eller brutt. Også kontrollere kabeltilkoblingene på veggen, kabelboksen og TV for å sikre at ingen av dem er løs.

Hvis alt ser ut til gode og du fortsatt har et problem, ring kabelselskapet.

•Hvis din digital kabel er pixelating, eller bryte opp, som kalles "macroblocking." Dette skjer når det er et signal problem eller tap. Kabel-selskapet vil ha deg koble fra din kabel-boksen i 30 sekunder å prøve å tilbakestille.

Hvis du merker det klarner opp, være forberedt på det tilbake. Macroblocking er et problem skyldes vanligvis feil utstyr i noden på telefon polet.

Disse problemene er vanligvis dyrt å fikse, så kabelselskapet vil prøve å unngå reparasjonen av "midlertidig" fikse det med en for tilbakestilling.

Hvis problemet fortsetter å komme tilbake, så mye av en smerte som det er, fortsetter å ringe kabelselskapet. Kabelselskapene må overholde de samme regler og forskrifter som bedrifter må overholde, så de er rutinemessig bøtelagt for lang ventetid og flere Gjenta anrop innen 24 timer.

•Når du føler du er får ingen steder med en kunde account executive på telefonen, be om å få snakke med en veileder. Representanten vil fortelle deg at de må ha en veileder ringe deg tilbake. Dette skjer sjelden. Oppholdet årvåken og etterspørsel å snakke med en veileder.

Hva du gjør, ikke henge opp telefonen. Hvilken kontofullmektig som kunden er utdannet å ikke henge opp først. Som et spørsmål om faktum, hvis de henger opp først ytelsen påvirkes negativt resultat, så stå på bakken og fortelle dem du ikke henger frem til etter at du har snakket med en veileder.

•Når veileder "magisk" vises, han eller hun vil være fin idet pai. Være respektfull og beskrive problemet. Kreve at et selskap servicemann (ikke en entreprenør) reparere problemet.

•Hvis etter reparatør er fullført jobben du fortsatt merke problemer, fortsette å ringe selskapet. Kabelselskapet logger hver gang du ringer til dem.

For å lykkes i å få refundert, må du kunne bevise at du har vært ringer å klage. Du kan ikke kalle i oktober og si, "Jeg har hatt problemer siden mars, jeg kreve refusjon. Hvis det er dokumentert bevis at du har kalt flere ganger siden mars, så du har en sjanse til å få en betydelig kreditt.

•Hvis etter mange forsøk på å få digital kabelen fungerer du merker det fortsatt kommer ikke i veldig bra, så kan det være tid til å sjekke ut andre alternativer. I dag finnes det andre kilder til fjernsynsprogrammer som FiOs TV service eller satellitt-selskapene.

Priser og programmering er vanligvis svært konkurransedyktige, så oddsen er du ikke mister mye kanaler. Alltid sammenligne tilbud før du endrer, men hvis du tenker på det, alt er bedre enn macroblocking.

Tips og advarsler

  • Alltid få navnene på hver kabel ansatte du snakke.
  • Kontakt kabelselskapets hovedkvarter for å varsle dem om displeasure. Inkluder navnene og stillingene for hver person du har snakket med.
  • Ikke Stopp betale kabel bill, selv om du har problemer. For mange kunder, det er lett å bare ikke betale ut av sinne, men dette vil ikke hjelpe din sak. Fortsette å betale, fortsette å ringe og krever en kreditt.