Hvordan håndtere Cypress treet frø

November 12

Hvordan håndtere Cypress treet frø

Sypresser er høye evergreens har levetid på mer enn 100 år i mange steder. Ulike typer cypress finnes naturlig i myrlendt område sør, store kanadiske høyder og mange steder i mellom. Sypresser vokse fra frø som dukker oppstår på greinene innkapslet i ballene. Å vite hvordan å håndtere disse skjøre cypress frø er første skritt i å vokse et sunt tre.

Instruksjoner

•Samler opp frøene i høst. Plukke moden cypress frukten fra treet før den har en sjanse til å tørke ut. Plass frukt til side for å tillate tilstrekkelig tid for tørking. Når frukten er tørre og litt innskrumpet, forsiktig bryte den fra hverandre for å avdekke cypress frøene i. Fjerne personlige frø fra tørr frukt skall.

•Treat din cypress frø ved å plassere dem i et grunt Panorer og dekke dem med etylalkohol. Tillate frø å forbli i alkohol i ca fem minutter. Rense frøene å fjerne alle spor av alkohol og sett dem til side.

•Stratify din cypress frø før planting. Frø lagdeling krever temperaturer å gi en mulighet for dormancy. Forberede lagdeling ved å plassere noen torv moss i vann før det er grundig fuktet. Klem ut overflødig vann så din torv moss er litt fuktig å ta.

•Prepare en liten beholder å holde frø under lagdeling prosessen. Et stoff beholder, for eksempel cheesecloth, fungerer godt til å inneholde cypress frø i denne fasen. Lag cypress frø mellom fuktig torv moss og løst vikle pakke med din cheesecloth. Sett liten bunt i en plastpose eller beholder å holde på fuktigheten. Plass frø på et kjølig, mørkt sted i minst 60 dager å fullføre lagdeling.

•Plant lagdelt frø i små torv Potter for enkel transplantasjon senere. Bruker jord fjernet fra det samme området du høstet frø for optimal suksess. Sypresser vokser naturlig i jord som inneholder tilfredsstillende næringsinnhold krav. Gi tilstrekkelig vann og sollys under frø spirende.