Hvordan Hammer øvelser arbeid

October 13

Bevegelse

Hammer øvelser handling på en lignende måte til vanlige øvelser, med noen få forskjeller. For en ting, de har mye mer hestekrefter og de er mer holdbare. Dette gir dem en mekanisk fordel å bore i mer tett og solid overflater som stål, betong, slagg blokker og press-behandlet tre. De trenge overflatene av roterende og pounding som en hammer.

Nedover styrker

Er at hammer øvelser er svært kraftige, de er utstyrt med håndtak på sine sider. Når du bruker bore, Plasser en hånd på baksiden av det og klem på avtrekkeren og derimot på håndtaket for å bruke press. Dette får du optimal effekt. Denne referansen kan også fjernes når du arbeider i lavtliggende områder.

Avstand

Noen hammer øvelser kommer med en ekstra dybde stang ansiktstrekk. Dette er en liten bar på drill som glir opp og ned. Du kan sette den på et bestemt dyp når du bare skal bore en viss avstand.

Gered opp

Når du bruker en hammer drill, er det tilfeller der mer eller mindre dreiemoment er nødvendig, avhengig av om du er bore små eller store hull. I disse tilfellene hammer øvelser kommer med høy og lav tannhjul. De har også en omvendt ansiktstrekk å bli borekroner unjammed fra overflater, for eksempel når boring i våte press-behandlet tre.

Batterier

Hammer øvelser også komme i trådløse versjoner. Disse drives av et oppladbart batteri. De har alle de samme funksjonene, men de kan tas i avsidesliggende steder som i skogen bygge treet står eller til en ny jobbområde der strøm ikke har blitt fanget opp ennå.