Hvordan hage i East Tennessee jord

May 4

Hvordan hage i East Tennessee jord

Du har besluttet å starte din egen hage i øst-Tennessee, men du vet ikke hvordan å starte vokse ting i den steinete grå jorden. Fordi jorden i at området er kjent for å ha en stor mengde leire, skifer og granitt, du kommer til å gjøre noe arbeid for å forbedre kvaliteten på jord og få din hage vokser riktig. Den gode nyheten er, med litt innsats, du snart skal vise fram dine grønne fingre.

Instruksjoner

•Start en kompost haug. Kompost er gunstig for alle hage hvor som helst, men det tar litt tid å komme i gang. Så før du gjør noe annet, sette opp en enkel tre kasse i din bakgård, og begynn å kaste i matrester (ingen kjøtt eller bein), kaffe begrunnelse og eventuelle husdyrgjødsel. Siden din vintre kan bli ganske kaldt, kan du vurdere å bruke en lukket kompost bin som overtrykkes i varmen av kompost din matlaging.

•Build et opphøyd bed. Siden jord i øst-Tennessee kan være steinete og blottet for viktige næringsstoffer, er en enkel måte å starte med store jord å bygge et enkelt firkantet tre ramme 8 til 10 tommer over bakken deretter fylle det med jord kjøpt av en bulk jord leverandør som totalleverandør landskapsarbeid. Hvis du kjøper en "kompost blanding", må den ha en god blanding av nitrogen, fosfor, kalsium og andre viktige næringsstoffer.

Er din jord testet ved Universitetet i Tennessee jord, plante og Pest Center. Dette vil gi deg en idé om hva som mangler fra din jord og hva du kan gjøre for å forbedre den. For $7 i 2010 gitt midten dyrkere ideer for å forbedre jord gjelder for avlinger de ønsket å vokse. Hvis du har bygget et hevet sengen og fylte den med kjøpte jord, bør du ha de essensielle næringsstoffene du trenger allerede.

•Plant frø eller barnehager starter i riktig vekstsesongen. East Tennessee er delt i to voksende soner - soner 6 og 7, avhengig av gjennomsnittlig været der. Bruk det amerikanske Department of agricultures voksende soner kart å finne posisjonen din og avgjøre riktig vekstsesongen for hagen din, som om mai til oktober. Plante frø eller starter under oppstarten og pass på å kjøpe frø eller planter som er hardfør for sonen. Gi deg ekstra tid, kan du starte seedlings innendørs noen uker før vekstsesongen. Bare sørg for å herde dem av før planting, ved å plassere dem i semi fredet utendørs før du overfører dem til jord.

•Feed planter ukentlig ved å gjøre en kompost tea fra ditt kompost. Sett en liten scoop av kompost i en stor bøtte, tilsett vann og la sitte i flere timer. Når kompost saken er oppløst, vannet plantene dine med den.

•Utvid ditt voksende sesongen ved å bygge en kald ramme eller drivhus over den hevet senger. Dette vil beskytte planter fra frysepunktet temperaturer som kan fortsatt dveler i April og mai, og med start i oktober. Husk å ta hensyn til været slik at du vet når du vil lukke opp drivhuset. For en enda mer utvidet vekstsesong, kan du installere et Varmeapparat og vifte i drivhuset.

•Dekk din senger med sugerør mulch i vintermånedene, å fange på næringsstoffer over vinteren. Våren arbeider halmen i jorden, deretter legge et lag av kompost blanding matjord for den nye sesongen.