Hvordan hage eviggrønne busker

February 5

Eviggrønne busker er et passende valg for personvern skjermer og hekker deres tett løvverk og attraktive form. Tillegg legger til helårig farge i en hage, innpode eviggrønne busker en følelse av strukturen til flerårig senger og plener, noe som gjør dem til en verdifull ressurs når landskapsarbeid store områder. Hagearbeid med eviggrønne busker gir en rekke alternativer på grunn av sitt mangfold av former og størrelser, som inkluderer kolonne, gråt og avrundet varianter.

Instruksjoner

•Velg riktig planting området for eviggrønne busker basert på ønsket bruk, størrelse og artsspesifikke økende krav. (Sjekk med din lokale barnehage eller universitet for ideelle forhold i ditt område). Planting eviggrønne busker i henhold til deres behov er viktig for deres langsiktige helse. De fleste artene krever full sol og godt drenering jord, selv om noen fungerer bra i delvis skyggelagt forhold som noen mot solen.

•Amend jord på planting område med like deler kompost, sand og furu bark, øke drenering og legge næringsstoffer. Endring i soil er spesielt viktig i områder med tunge, våt jord eller dårlig, steinete jord.

•Plant eviggrønne busker i høst eller tidlig på våren. Planting av busker i kjølig vær gir en periode av acclimation før ekstreme temperaturer, som tillater dem å utvikle nye røtter.

•Legg 2 til 3 inches av mulch rundt foten av anlegget for å beskytte røttene. I varme områder er mulching eviggrønne busker spesielt viktig å opprettholde en sunn fuktigheten i jorden.

•Prune eviggrønne busker i ønsket fasong i slutten av vinteren før ankomsten av nye vekst. Ikke sviske eviggrønne busker om sommeren eller høsten fordi den oppmuntrer vokser gjennom vintersesongen, som safter næringsstoffer som trengs for å opprettholde en sunn rot.

•Feed eviggrønne busker en gang i året tidlig på våren. Bruke 1/2 kopp utvannet 8-8-8 forholdet gjødsel per kvadrat yard av jord.