Hvordan Grout en Glass-blokk

June 13

Hvordan Grout en Glass-blokk

Glass block veggene ser flott og la lyset skinne gjennom samtidig beholde personvern, noe som gjør dem populære innvendige vegger og bad skap. Selv om glass, de er et overraskende sterk byggemateriale isolerende verdien på en fot tykke betongveggen. Men som en murvegg, må glassvegger være koblet sammen med mørtel eller grout å skape et sterkt bånd. Det kan være spesielt vanskelig med glass block siden dens transparang vil avdekke feil. Her er noen tips om hvordan du fugemasse en blokk glassvegg.

Instruksjoner

Instruksjoner

•Traditional glassvegger blokk blir holdt sammen med en morter bestående av en blanding av Portland sement, tilsetningsstoffer og liming agenter. Se etter mørtel spesielt laget for glassblokker. (Det finnes også glassblokker med avstandsstykker ment å tettes med en silikon caulk. Følg instruksjonene med produktet.)

•Prepare overflaten ved rengjøring av noe som ville hindre bonding, som skitt, maling og fremmede partikler. Hvis du er hovedsakelig interessert i re fuging glass blokk som er på plass, skrap gamle grout for å fjerne alle løse biter og vask og tørk veggen grundig før du fortsetter.

•Mix mørtel i en ren beholder, legge om fire til fem quarts av rent drikkevann til hver 50 pund bag av sement. Om bygge veggen eller bare re fuging det, bør mørtelen bland til en rik, tykk, på buttery konsistens som er lett å murskje og forblir der det er plassert uten drypp. Mørtel for glass murstein inneholder vanntettingsmembraner tilsetningsstoffer og kan brukes i høy luftfuktighet områder som badekar og dusj kabinetter.

•For program, bruk en standard mason murskje og montere som konvensjonelle betong mur. Bruke plast avstandsstykker for å sikre at blokker er jevnt plassert og spre et lag mørtel på basen og side(s) av murstein skal plasseres. Hvis du bare re grouting å fornye utseendet, bruk murskje å spre et nytt lag med fugemasse over eksisterende grout og fortsette med opprydding.

•Rengjør opp presset ut mørtel som du gå med din murskje. Som du fullfører hver rad, tørk glass blokken med en våt svamp å holde det så rent som mulig. Rydd hele veggen med vann før tørking. En sprayflaske og en grønn nylon scrubber vil hjelpe til med oppryddingen.

Tips og advarsler

  • Disse instruksjonene gjelder en glassvegg. Den enkle måten å lage glass block windows er å bruke prefabrikkerte glassblokker som passer inn i en roughed ut standard åpning. Måten du trenger ikke å rote med fugemasse hele.
  • Ikke forsøk å fuger eller mørtel hvis temperaturen er under 45 grader eller over 100 grader Fahrenheit. Ikke bruk fuger eller mørtel frosne overflater.