Hvordan grønt gress uten gjødsel

March 13

Avstå fra grønnere gress med gjødsel vil fremme en sunn gårdsplass med en redusert Luke befolkning. Når brukt før gresset har kommet ut av dormancy, fremme gjødsel høy i nitrogen veksten av ugress fordi det er ingen konkurranse fra gresset. Det er også viktig å velge riktig gresset for hagen din jordtype, klima og sollys. Gjennomføre en jord pH test på hagen din slik den er i riktig område for din type gress.

Instruksjoner

•Measure mengden Tekke inne din gårdsplass. Tekke er et lag av døde og levende organisk materiale klemt mellom jord og plen. Skyv en målestokk på din jord. Bruk en skrutrekker til å åpne et hull og følge med mål hvis du har en vanskelig tid skyve den gjennom gresset til din Tekke. Hvis din Tekke er mer enn en halv tomme, må du dethatch for å forhindre skadedyrangrep, øke luftsirkulasjon for vekst og forberede plenen for luke killer.

•En dagene før dethatching, fukt plenen ved å vanne hvis det ikke regnet nylig. Lei en dethatching rake, eller for små områder, rake gamle gresset.

•Apply et før fremveksten ugressmiddel til plenen. Før fremveksten ugress morder slutte ugress fra å vokse, så de bør anvendes før ugress har en sjanse til å bli etablert. Les etikettene for å velge en luke killer mål for sommeren ugress, ikke vinter voksende ugress.

•Kontroller din pre emergent ugressmiddel flasken for å finne ut når vannet gresset etter programmer. Noen ugressdrepere som Bayer avansert må du vente 24 timer. Vann gresset grundig din jord skal være fuktig mellom seks til åtte inches dyp for å komme til din gress rotsonen. Grave en seks-tommers hull 24 timer etter vanning for å sjekke om du har brukt nok vann.

•Spread en to-tommers laget av kompost over plenen. Bruk en fin-strukturert produkt fra en hagearbeid supply center eller lage din egen hjemme. Rake kompost etter jevnt sprer det over plenen. Kontroller at kompost er godt jobbet i gresset, slik at det blir jord.

Tips og advarsler

  • Legg kalk jord som for surt og svovel alkalisk jord basert på resultatene av jord pH test.
  • Unngå å spre mye kompost eller vil du avvikle kvalte plenen.