Hvordan gravemaskiner arbeid

June 30

Hvordan gravemaskiner arbeid

Før oppfinnelsen av dampkraft, ble jordflytting operasjoner utført av hest og menneskelig makt. Steam spade var en tidlig grave maskin som ansatt dampkraft i stedet for muskelkraft. Skjønt ikke lenger i bruk i dag, gravemaskiner var forfedrene til moderne anleggsmaskiner.

Steam makt

Steam spade er en motorisert spade som bruker en dampmaskin som sin kilde til makt. Først patentert av William Otis i 1839, brukt gravemaskiner, som andre dampmaskinen maskiner, en kjele til å lage damp og motor, eller motor, for å transformere dampen til mekanisk energi. Dampmaskinen kjørte både spade, eller kurv, dampmaskinen, samt hjul eller merkede stasjonen systemet.

Utgravningen

Gravemaskiner ble brukt til å grave og flytte store mengder materiale. Den gjennomsnittlige mannen kan flytte ca 12 kubikk gårdsplasser jordens per dag, mens de tidligste gravemaskiner kunne flytte 300 kubikk yards eller mer per dag. Arbeider slutten av gravemaskiner hadde en bøtte som ville grave i bakken til å plukke opp materiale. Operatøren ville så heve bøtte og flytte armen av steam spade fjerne materialet og overføre den - ofte i en lastebil eller lekter som ville ta det et annet sted.

Tidsramme

Gravemaskiner fortsatte brukes fra tidspunktet for sin oppfinnelse til 1930-tallet, da de var stort sett erstattet av dieselmotor gravemaskiner. Gravemaskiner ble brukt mye under byggingen av Panamakanalen fra 1904 til 1914.

Arven

Gravemaskiner brukt dampkjeler for å generere strøm. Når forbrenningsmotor, og mer spesifikt dieselmotor, kom i utstrakt bruk, var gravemaskiner skyggen av mer kraftig og effektiv former for spader og utgravningen utstyr. Nyere maskiner bruke diesel eller bensinmotorer på samme måte steam spade brukt sin kjele og engine power system.