Hvordan gratis beslaglagt flaskeventiler

August 8

Flaskeventiler er vanlig i alle husholdninger, spesielt dem pleide å slå vann på og av, kalles en stuss. Plassert hele hjem våtromsinnredning og funnet utendørs for vannledninger og hageslange kanalstusser ta flaskeventiler noen ganger, spesielt når de ikke brukes regelmessig. Over tid, ubrukte flaskeventiler opparbeide korrosjon, samt mineralforekomster skyldes hardt vanntyper. Frigjøre beslaglagt flaskeventiler er ofte enkle, men til slutt avhenger på årsaken og om beslaglagt ventilen er godt satt.

Instruksjoner

•Spray utkobling ventilen med spray smøremiddel. Disse smøremidler, som er i stand til å trenge inn ventilen, hjelpe løsne den.

•Løsne panseret mutteren, ligger ved foten av ventilen sjakten, med en skiftenøkkel. Ligger på valve håndtaket, panseret mutteren ligger der akselen møter ventilhuset. Forsøk å arbeide mutteren løs gradvis, avhengig av hvor hardt det er fast. Ikke tving den, som panseret mutteren kan feste akselen.

•Vri håndtaket ventil etter panseret mutteren er løs. Det bør fungere fritt. Det kan være nødvendig å stramme panseret mutteren litt, hvis det lekker etter løsne.

•Bruk en fakkel til gratis utkobling ventilen. Dersom ventilen er beslaglagt hardt, varme grunnlaget av akselen rundt panseret mutter og ventil kroppen. Mens oppvarming området jevnt, kan du prøve å snu ventil håndtaket til det løsner og slår.