Hvordan: gode måter å organisere møbler i et rom

November 11

Organisere møbler i et rom starter med funksjonaliteten til plassen. Spis-i kjøkken krever rikelig rom for kokken å forberede måltider, mens soverom kan ikke trenger så mye organisasjon for et rom brukes primært til å sove i. Leve, familie eller bonus rommene trenger riktig organisasjonen slik at familie og gjester kan benytte rommet effektivt. Plassering av møbler og reduksjon av rot, skape en beroligende, ennå operative plass.

Instruksjoner

•Still flere små sitteplasser ordninger i store rom. Sett to stoler med lampe og end bord mellom dem i et hjørne av rommet og en sofa og to stoler i et annet område. Separate områder tillate intime samtaler eller smørøyet for lesing.

•Organiser møbler så det har en flyt på rommet. Stoler, gulv lamper eller avslutter tabeller fast i form av trafikk gi en usammenhengende føler til et rom. Holde møbler fra blokkerer eller skjule innganger, utganger og korridorer.

•Gå møbler mot midten av et lite rom. Forlate mellomrom mellom møbler og veggene gir en illusjon av et større mellomrom. Plass en hjørne bur eller stor potteplanter i rommet hjørnene.

•Still møbler minst 2 fot fra et salongbord for enklere manøvrering. Eller plassere en sofa tabell bak en sofa hvis du har en liten plass, å unngå overbefolkning midten av rommet.

•Velg et samlingspunkt for rommet, TV, akvariet eller peis. Organisere din sitteplasser rundt fokuspunkt og unngå klosset plassering. Du plass å fokusere mot fokuspunkt, ikke fra den. Ikke alle setet har har direkte utsikt, men unngå å plassere en sofa eller stoler vender i motsatt retning.