Hvordan gjøre vann skade rydde opp

December 15

Hvordan gjøre vann skade rydde opp

Vannskader er mareritt av hver hus, enten det er en burst pipe, en vanskelig regn, eller bare glemme å slå av en tappekran, vann kan gjøre mye skade på kort tid. Her er noen tips for vannskader rydde opp.

Instruksjoner

•Den første du bør gjøre er å finne hvor vannskader kommer fra. Hvis du har igjen en tappekran på eller har hatt harde regner som fylt kjelleren med vann, er det ganske lett å finne ut. Hvis du ikke finner den faktiske kilden til vannet, må et rør som har serieopptak. Vil du stoppe vann fra innstigning din hjem så snart som mulig. Hvis du har en byste pipe, slå av vannforsyningen til ditt hjem, hvis din taket lekker, stoppe lekkasjen som beste du kan, etc.

•Før du starter din vannskader opprydding, vil du vurdere skade å din hjem. Hvis du har en begrenset mengde skade, er det mange ting du kan gjøre selv. Hvis gips, gulv, etc. har blitt fullstendig ødelagt må du ringe for profesjonell, hvis du ikke er kan erstatte disse varene selv.

•Assuming kan du administrere oppryddingen på egen hånd, det første du vil gjøre er å få frisk luft beveger seg gjennom området med vannskader. Åpne vinduer, slå på fans, bringe i boksen fans, etc. Dette skal hjelpe tørr området, og vil også bidra til å redusere lukter senere.

•Next, få en avfukteren kjører så raskt som mulig. Avfuktere ta fuktighet ut av luften, så dette vil hjelpe deg i din vannskader rydde opp arbeidet. Husk å kontrollere og tømme tanken ofte. Du kommer til å kjøre din avfukteren til ting er helt tørre å unngå mugg og mugg i hjemmet.

•Når du har disse to viktige ting kjører, plukke opp alle artikler, bøker, bilder, etc. Hvis de er ikke verdifulle og er sterkt skadet, kaste dem bort. Du kan kopiere de fleste papirarbeid og deretter kaste den bort. Hvis verdisaker skadet, fryse dem i en frostfritt fryser og konsultere med en vannskader profesjonell så snart som mulig for å se om de kan lagres.

•Nå må du få ut en våt/tørr vac og rydde opp så mye vann som mulig. Dette vil være spesielt nyttig for teppebelagte områder, stoppede møbler, med fliser eller tregulv. Fortsett denne prosessen til du har fått mesteparten av vannskader rengjort.

•Hvis du har tre flater som er berørt av vann, må du fjerne vannet så raskt som mulig og deretter bruke fans og en avfukteren ekstra tørking. Et vaskemiddel og rent vann kan brukes på tre som har blitt behandlet.

•Andre flater i området med vannskade kan også rengjøres med mildt vaskemiddel og rent vann. Mange av disse områdene kan også bli skrubbet med små scrub pensel hvis nødvendig.

•Hvis har du tørrmur skader som følge av vannet, er du nødt til å inspisere gips for å se om de trenger å bli reparert. Som regel kan du sannsynligvis tørke den med en fan så lenge det ikke har svulmet og sømmene er fremdeles i takt. Hvis det er hevelse eller gips sømmene har skilt, må du erstatte den skadede delen. Selv om du kan tørke gips uten å erstatte, er det mulig at du må prime og male den skadede delen.

•Hvis du har taket fliser, som er vanlig i mange kjellere og de har blitt skadet av vann, må du kaste dem og erstatte dem.

•Continue til å ventilere området som er påvirket av vannskader med åpne vinduer og fans før alt er tørket. Fortsette å bruke din avfukteren under denne prosessen. Du kan gjøre dette for litt tid før området er helt tørket ut. Du ønsker ikke å tillate mold og mugg å vokse.

•Hvis vannskader var resultatet av en feil med noe i din hjem, reparasjon raskt og riktig slik at du ikke gjør ikke er rengjøring vannskader igjen i et par måneder! vann

Tips og advarsler

  • Hvis isolasjon er påvirket av vannskader, er sjansene at den må byttes.
  • Hvis du føler at du vann skaden er så alvorlig at du ikke kan ta vare på det selv, ringe en vannskader profesjonell. I mellomtiden, rydde opp så mye som mulig og prøve å reparere eller stoppe årsaken til vann skade så ingen ekstra vann kommer inn i hjemmet ditt.
  • Hvis din vannskader er et resultat av forurenset vann, slå ikke på fans. Ring en vannskader profesjonell en gang.