Hvordan gjøre tre kolonner med en ruter

February 16

Hvordan gjøre tre kolonner med en ruter

Tre kolonner legge drama til arkitektur og interiørdesign, men kan også legge mye kostnadene for prosjektet. Bruke en ruter for å opprette dine egne dekorative kolonner er en måte å sikre et tilpasset produkt som du vil være stolt av mens du sparer penger på bunnlinjen. Velg tre ifølge om kolonnen vil bli malt eller beiset. Malt kolonner, bruke middels tetthet Fibercore (MDF), farget kolonner, velge din tre korn å matche eksisterende treverk.

Instruksjoner

•Start med en rett 4-ganger-4 som kolonnen. Klipp 4-ganger-4 lengden etter høyden på kolonnen du vil. Kuttet fire paneler til samme høyde, 5 og 1/2-inches wide fra 3/4-tommers løvtre eller MDF, avhengig av stilen av kolonnen.

•Still tabellen så for å kutte på en 45-graders skråkant igjen ved å justere bladet vinkelen satt foran så og satt gjerdet til høyre for bladet, justert slik at bladet skjærer direkte på hjørnet av panelet. Skråkant både lang kant av hvert panel.

•Mark et rektangel i midten av hvert panel, sentrert side til side og topp til bunn. Gjøre rektangel 2 og 1/2-inches bredt og 6 inches kortere enn kolonnen. Kuttet rektangelet ut ved hjelp av en stikksag.

•Velg en ruter litt med en venetianske profil og betydning som du liker og installere det i ruteren. Slå to collet nøtter overfor hverandre å løsne collet, med to skiftenøkler. Utenfor mutteren går mot klokken, mens mutteren nærmest ruteren viser klokken. Sett litt og stram nøtter i omvendt rekkefølge.

•Release fat justeringen på ruteren og gjøre det slik at lageret vil sykle langs nedre kant av 3/4-tommers skjerm kanten. Angi panelene slik at bredt ansikt er opp, med skrå ansiktet ned. Sette ruteren i rektanglet du klipper ut og starte motoren. Kjør litt rundt rektanglet mot å kutte detaljer i innsiden kanten av rektangelet. Gjenta med hver av de fire sidene.

•Skjære åtte stykker av samme materialet du brukte de paneler 6 inches bredt og 6 og 1/2-tommene lang, med 45-graders hjørner i hver ende. Kuttet en høyre og en venstre, med stykker på en 6 og 1/2-inch lang smal kant med stykket hardt mot gjerdet. Gjøre kutt kjøre direkte ned hjørnene, slik at det tilbake ansiktet er 5 inches bredt mellom kantene på hjørner.

•Rout en 6 og 1/2-inch kanten av hvert stykke med de samme bit og høydeinnstilling brukt til panelene. Lim og nagle to av disse brikkene til hver panel, en i hver ende, med den flate kanten av de mindre stykket flush med 5-tommers slutten av panelet og hjørner på begge brikkene.

•Fyll eventuelle uregelmessigheter i 4-av-4 med løsemiddel basert tre sparkel og fleksibel sparkel. La filler stivne og sand 4-ganger-4 og alle fire paneler med 150-korns slipepapir.

•Glue og nagle fire fullført paneler til 4-av-4, en på hver side, med smale ansiktet av panelet mot forsiden av 4-ganger-4, å bryte den på alle fire sidene. Juster skrå kantene på panelene lage skarpe 90 graders utenfor hjørner. Nail gjennom skråkant feste panelene sammen hver 10 til 12 inches med en pin spikerpistolen og 1 og 1/4-tommers negler.

Tips og advarsler

  • Opprette større kolonner ved hjelp av en 6-av-6 for midtstolpen av kolonnen.