Hvordan gjøre rydder blokker mindre

October 26

Sement utleggere er dannet betong brukt i konstruksjonen av utendørs områder, slik som terrasser og gangstier. Asfaltutleggere kommer i forskjellige størrelser og former, og kan tilpasses for å passe alle programmer eller design. De fleste Asfaltutleggere er grunnleggende firkanter eller rektangler som passer best i design utnytte 90-graders vinkler. Imidlertid kan en fleks kutte utleggere til en bestemt størrelse eller form å passe noen mønster. Jernvareforretninger tilbyr utleie av verktøy som en våt sager og sement sager, som også kan gjøre slike kutt. Kutte pavers til riktig størrelse eller form er en enkel sak.

Instruksjoner

•Trykk utleggermaskin på plass på utendørs strukturen, for eksempel patio eller gangvei.

•Mark utleggermaskin med kutt nødvendig for en skikkelig passer, bruke en blyant. Merkene skal utvide langs hver side, topp og bunn.

•Skjære utleggermaskin, bruker en 9-tommers fleks og en diamant kutte plate, langs merkene i trinn 2. Tykk utleggere tillater ikke cut å trenge hele veien gjennom. Kuttet så dypt som mulig rundt hele utleggermaskin.

•Trykk på en stein meisel i sporet laget av cut med flat slutten mot delen av utleggermaskin som du vil lagre. Hammer meisel i sporet starter nær en kant og arbeider mot motsatt kant. Utleggermaskin vil brudd langs cut-linjen.

•Rengjør opp grove poeng eller utstikkende deler med hammer og meisel eller vinkel-jeksel.

Tips og advarsler

  • Fragmenter og støv skal fly av utleggermaskin kutt og meisel stykket. Bruk hånden, øyne og munn beskyttelse mens kutte sement utleggermaskin.