Hvordan gjøre naturlig stukk

January 3

Hvordan gjøre naturlig stukk

Stukk er utendørs gips på utvendige vegger som er holdbare når riktig. Farge kan legges til blandingen til å gi et unikt utseende til en ellers trist utseende. Det er alltid to lag på en stukk dekker. Hvis søker på murstein, kan du bruke tre lag for å sikre at det overholder murstein riktig. Den første søknaden er scratch pelsen, bruker et håndlaget mønster av riller for neste strøk for å følge riktig. Andre strøk deretter brukt og glattet over.

Instruksjoner

•Prepare scratch pels ingrediensene sammen og deretter legge vann til blandingen er en konsekvent tykk pasta. Forberede bare nok for en times arbeid så det ikke stive i pannen før den brukes. Hvis det starter å stive, kan du legge litt vann, men du kan gjøre den én gangen. Merk: Før du bruker stukk på en murvegg, hammer på en metall dreiebenk til veggen med selv furring spiker, så stukk siver gjennom nettet og festes i dreiebenk til murstein sikkert.

•Apply det første laget til 3/8 tommer tykk med mason murskje, arrangert i en vinkel. Legg sement på med feiende bevegelser. Holde maskinen og dra den over overflaten du bare lagt på veggen. Feie det ene og deretter kryss-Luke den tilbake den andre måten å lage riper sporene du trenger til neste lag. Når veggen er fullført, la laget tørke over to dager og spray en fin tåke av vann flere ganger så det ikke skal sprekke i tørking prosessen.

•Mix din ferdig strøk (eller brun frakk hvis søker på murstein) og spredt på en 1/4-inch-thick strøk av stucco bruker din mason murskje holdt på en vinkel. Bruk jevne slag flytte frem og tilbake. Deretter glatte over hele området ved hjelp av en flat metall murskje holdt på en liten vinkel for å unngå fange noen hevet flekker. Glatt vegg hjørner ved å holde et flatt bord mot veggen kant eller hjørne og flytter din murskje fra toppen av veggen, trykker mot styret på stucco, til bunnen av veggen. Merk: For murveggen, når denne frakken tørker, legge på et annet lag.

•Texture veggen ved hjelp av spissen av en børste eller kost stakk direkte inn i stucco. Hold din penselen renset så det ikke er mye opphoping av stukk på bust. Du kan prøve ut forskjellige slag kost spissen eller ved å bruke et annet verktøy du velger. En annen utforming utseende, blande farger i sement når klar for det avsluttende belegget. Det vil legge til litt ekstra futt generelle design og finish.