Hvordan gjøre forskjellen mellom en god landskapsarbeid & en stor landskapsarbeid

November 10

Hvordan gjøre forskjellen mellom en god landskapsarbeid & en stor landskapsarbeid

God landskapsarbeid er som tjener "B" karakter i skolen. Det passerer testen, men faller kort av den høyeste karakter. Stor landskapsarbeid går utover oh-så-generisk gården som med alle andre tunet på blokken. Det skaper enestående panikk med stil, balanserte proporsjoner og materialer som harmonerer de hjemme og naturlige omgivelsene. Ingen detaljer, fra belysning design til treet modenhet størrelse, blir oversett. Søk inspirasjon fra landskap du beundre og din egen fantasi.

Prioriteringer

Banen fra god til fantastisk starter med en analyse. Vurdere sollys eksponering, klima fuktighet, grunnforhold, rådende vindretning, drenering mønstre, nedløpsrør og over bakken og underjordiske hjelpemidler. Tenk jeg bruker eksisterende trær og menneskeskapte strukturer på uvanlig måter. For eksempel fjerne terrassebord på en øverste vedlagte veranda og bruke resterende rammene til å opprette en vine-draperte pergola eliminerer vinter snø pileups og gir en skyggefull sommer hangout.

Livlige oppsett

Polling husholdningenes medlemmene bidrar til å definere bestemte aktivitetsområder fra en vaskebjørn-proofed avfall kan kabinett til en elegant bassengkanten spisestue mellomrom eller en abstrakt spill struktur for barna. La form følger funksjon, som en vest-vendt sittegruppe for solnedgang elskere, en Zen stone-og-bassenget hage for morgen meditasjon og en urtehage av kjøkkenet. Innendørs visninger bør ikke bli neglisjert. La windows ramme fire sesong bildene du liker best, fra strålende fallet løvverk til de første blossoms av våren. Stor landskapsarbeid er også realistisk. Hvis du ikke har å klippe gresset eller vann hageplanter, kan du bruke gress alternativer og tørke-tolerant lokale planter.

Hardscape helter

Vegger, gangveier, dekk, verandaer og andre strukturer danner landskapets permanent lerret. Ikke skimp på kjernen stabilitet, som beholder veggen basene, som bør være minst 24 inches bredt og 8 inches dyp. Fortauene bør ha en 4-6 tommers dyp base. Om gjør prosjektet selv eller bruke en entreprenør, bekrefte standard mål; for eksempel, innkvarterer en 4-fot bred fortau to mennesker som går side ved side. Også bruke tilstrekkelig materialer samt rette gradering. Terrasser og turer, for eksempel bør skråningen fra hjemmet ditt på en 1-tommers karakter hver 15 fot. Installere innebygde belysning og avløp tidlig for å spare kostnader og rot av ettertanker.

Kontaktpunkter

Velg et overordnet tema som passer ditt hjem arkitektur. En rustikk motiv passer en fjellhytte, for eksempel men knotty pine plantasjeeiere brimming med lilla og gul sengetøy blomster ville jar øyet på formelle inngangen av en gresk Revival stil hjem. Om stilen er avslappet eller klassisk, etniske og eklektisk, plassere en hoveddel for maksimal effekt. Det kan være et stort tre, blomstrende busk, lunefull stirrer ballen eller gapende gargoyle. En døråpningen, et lysthus, en dam, et espalier og en metall skulptur er annet valgmulighetene. Artful belysning i noen områder, som et prøven tre og hjemmet oppføring, forbedrer synlighet og sikkerhet men unngår flyplass-rullebanen lys effekt.

Farge sprut

Arbeide med fargene alltid til stede i naturen - toner av himmelen, jorden, sand, vann, trær, steiner og jord - de mest uttrykksfulle resultater. Fremheve en eller to viktigste fargene i samlet beplantning, møbler og andre innredning. Ikke noe er kjedelig om en all-grønne, kremaktig hvit eller rosa og lilla hage, men du kan legge pizazz med noen dukker av en tredje, mer dramatisk aksentfarge, kanskje enda en fet metallisk farge, puter, plantasjeeiere, skodder eller rekkverk.

Profesjonelle råd

Kontakt din Utenriksdepartementet av naturressurser for miljømessig tillatt prosjekter, for eksempel en dekk-dock kombinasjon nær en innsjø eller andre vannvei. Se en lisensiert landskapet ingeniør når håndtere ustabil undergrunn, drenering problemer, bratt gradert eller rekkehus, veggene høyere enn 4 fot og andre utfordrende situasjoner. En sertifisert arborist kan hjelpe hvis du planlegger å gjøre grundig graving eller andre modernisering rundt modne trær.

Vedlikehold av storhet

Vedlikehold er nødvendig for optimal landskapet utseende og ytelse. Makt-vask eksteriør og flekken dekk etter behov. Bassenger og fontener må renses, og trær og busker må holdes beskjæres. Sjekk regelmessig den strukturelle integriteten til balkonger, gjerder og gangveier. Undersøke plener og hager, ofte for underskriver av skadedyr og sykdommer. Oppdage og løse problemer tidlig hindrer skjemmende og dyrt.