Hvordan gjør jeg dekker en Patio Umbrella med kuttet Palm blader?

March 10

Hvordan gjør jeg dekker en Patio Umbrella med kuttet Palm blader?

Blader er rikelig i tropiske og ørken. Lokalbefolkningen har funnet bruker for falne blader, som dekker tak, vegger og parasoller. Et område eller dekkes med tørre blader er beskrevet som thatched. Gjøre en thatched paraply med en patio umbrella som base. En vanntett stoff kreves under palmeblader å kaste vann. Palmeblader alene gjør vann til å passere gjennom dekket. En thatched palm la paraply er et dekorativt element.

Instruksjoner

•Samler opp 50 palmeblader. Plass dem på en flat overflate i solen tørke.

•Locate et flatt område å arbeide som en konkret innkjørsel. Bruke hyssing til å gjøre en sirkel med samme størrelse som omkretsen gårdsplass paraply. Merke på midten.

•Arbeid fra midten til kanten av sirkelen. Stedet ben i en palme la midt merke og utvide slutten over kanten av sirkelen. Gjenta prosessen rundt sirkelen. Overlappe palmeblader litt.

•Bruk hyssing og veve håndflaten blader sammen. Starte åtte inches fra Midtsirkelen. Pakk hyssing rundt den første palm permisjon og forlate en 8-tommers hale å knytte hyssing sammen. Veve rundt sirkelen til halen er nådd. Klipp hyssing og knytte den av. Gjenta prosessen hver åtte til 12 inches til den ytre kanten av sirkelen.

•Lay et ekstra lag av palmeblader over først. Bruk hyssing og veve gjennom begge lag. Tie av veving og flytte fra innsiden til utsiden av sirkelen. Veve de to lagene sammen hver åtte til 12 inches. Gjenta prosessen for totalt fem lag.

•Carry fullførte palm sirkel til gårdsplass paraply. Åpne gårdsplass paraply. Stedet sirkelen på paraplyen sørge lemmer er over midten åpning.

•Arbeid fra paraply og nå gjennom Midtsirkelen. Tre lemmer Midtsirkelen. Kuttet noen ender som kan rote gjennom paraply stoffet. Veve endene sammen med hyssing. Beskjære av eventuelle overskytende lemmer og avrunder midten når veving er fullført.