Hvordan gjør du en utendørs Urn vannfontenen?

May 20

Hvordan gjør du en utendørs Urn vannfontenen?

Bygge en utendørs fontene er enklere enn noen huseiere tror. Kjøpe en fontene fra en hage butikk kan bli kostbar, men du kan opprette din egen en mer rimelig pris. En urne fontene er også en av de enklere fontenene opprette. Alt du trenger er en nedsenkbar vannpumpe og en urne som passer dine behov. Du kan få alle slags urn du vil, men hvis den ikke har drenering hull, må å bore et hull i bunnen for vannpumpe.

Instruksjoner

•Opprett drenering hull i bunnen av urnen, ved hjelp av en drill. Hullet må være stor nok til røret for vannpumpe. De fleste vannpumper blir rundt 2 inches i diameter.

•Dig et hull der du vil urn. Plasser plast bassenget i hullet og kontroller at det er nivå. Plassere en konkret blokk i bassenget for å holde den på plass.

•Plasser vannpumpen i bunnen av bassenget. Pumpen har en vann rør og en elektrisk plugg. Føre til elektrisk plugg til en nærliggende GFCI plugg. Slange ledningen rundt utendørs planter å skjule den.

•Skjære et lite hull i mesh screening med saks. Kontroller at nettet er stor nok til å dekke underjordiske bassenget. Plasser mesh over bassenget og dra vann røret gjennom hullet.

•Trekk vann rør gjennom bunnen av urn og plasser urnen over mesh skjermen.

•Fyll underjordiske bassenget og urnen med vann. Kontroller at begge er fylt til toppen. Koble den elektriske ledningen fra pumpen å teste flyten av vannet. Hvis vannet strømmer for fort eller sakte fra urnen, justere hastigheten på pumpen.

•Plasser farget hage steiner rundt foten av urn. Steinene vil dekke mesh screening og holde det skjult. Vann vil strømme fra urnen og ned på sidene. Vannet vil sildre gjennom steinene og mesh screening og gå tilbake til den underjordiske bassenget.

Tips og advarsler

  • Nedsenkbare vannpumper er tilgjengelig på mange hage og hjem forbedring butikker. Velg en mindre modell. Kjøp ikke en stor pumpe for dammer eller flytte store mengder vann. En enkel nedsenkbar pumpe vil fungere best for en urne fontene.