Hvordan gjødsle frukttrær i Ohio?

March 10

Hvordan gjødsle frukttrær i Ohio?

Midwestern staten Ohio har geografi og klima som gjør mye av staten velegnet til mange typer planter og dyr. Nedbør forekommer hele året og er tilstrekkelig for mange avlinger. Store frukthager er dyrket nær Lake Erie, men frukttrær kan vokse i mange andre deler av staten. Ifølge Ohio State University, frukttrær som gjør vel inkluderer epler, pærer, fersken, aprikoser og nektariner. Som med frukttrær i andre områder, er den beste tiden å befrukte fra januar til mars før trær blomst.

Instruksjoner

Ved hjelp av kjemisk gjødsel

•Purchase kjemisk gjødsel med en N-P-K forholdet mellom 15-5-10.

•Scatter detaljert gjødsel i januar i et jevnt lag rundt drypp linje på treet, som er 3 til 4 føtter for modne trær, mindre for yngre trær.

•Gjenta programmet av kjemisk gjødsel en gang hver måned i februar og mars, men ikke fortsette gjødsling hvis du ser knopper begynner å danne på treet.

Bruke organisk gjødsel

•Spread et 3 til 4 tommers lag av godt råtnet husdyrgjødsel blandet med organiske kompost rundt drypp linjen på frukt treet i vinter. Du kan også legge gresset å gi nitrogen. Brønn kompost og andre ingredienser, og at det å fornedre som året utvikler seg slik at treet ikke motta gjødsel etter midten av sommeren.

•Mix fisk emulsjon med vann etter pakken instruksjoner og vann treet med denne blandingen i januar, februar og mars. Ikke bruk det etter knoppene begynner å danne på treet.

•Purchase en flytende Organisk gjødsel på din barnehage og bruke den i januar, februar og mars i henhold til instruksjonene på pakken.

Tips og advarsler

  • Ulike typer frukttrær må kanskje ulike gjødsel og ulike gjødslende tidsplaner. For eksempel foretrekker sitrustrær plante mat spesialdesignet for dem som har en N-P-K forholdet mellom 16-8-8. I Ohio, hvor vintrene kan få kaldt, trenger du bare å befrukte et sitrus tre en gang hvert år, i slutten av våren.
  • Ikke gjødsle frukt treet etter sankthans fordi nitrogen kan føre til raske nye vegetativ vekst som kan bli skadet av en tidlig frost.