Hvordan gjerdet med hekker

March 16

Hvordan gjerdet med hekker

Opprette et levende gjerde på eiendommen med en rad av busker eller små trær. I stedet for dyre glassfiber, stygge kjede-link eller tre rubrikker gjerder med kort levetid spenn er en hekk en type gjerde eller barriere som tilbyr helårig skjønnhet. En pent manicured hekk skille gården fra tilstøtende eiendom er en neighborly løsning for å dele territorium. Inngjerding av hage områder med naturlig, voksende hekker legger dimensjon og tekstur til landskapet.

Instruksjoner

•Velg busker med et kolonnedelt skjema for planting en hekk i en trang plass. Oppreist Kinesisk einer (einer) med en spredning av 5 to15 føtter og Leyland cypress (x Cupressocyparis leylandii) med en 15 - til 20-fots spredning er egnet for fekting i et smalt område mellom hus. Plasser busker og trær med større spredning, som den 20 - 40 fots hele Eastern white pine (Pinu strobus), i en hekk å gjerde av baksiden av en stor eiendom.

•Space busker og trær med tett løvverk tett sammen i en hekk å leve personvern gjerde. Angi eviggrønne tuja (bartrær arter) 15 til 20 fot fra hverandre på rad; som busker modne krysset grenene og tykke blader vil forhindre nysgjerrige øyne peering i din gjerde-vedlagte områder.

•Fence gaten av eiendommen å redusere trafikkstøy ved å installere en sikring blokkere lyden. Læraktig bladene og tett vekstmønster av engelsk laurbær (Prunus laurocerasus) og de fint teksturerte nålene av små furutrær er egnet sound barrierer. Holde hedges pent beskjæres å hindre overvekst i fortauet og å presentere en velholdt, velstelte visuell effekt.

•Build en beskyttende gjerde å blokkere inntrengere med en sikring av planter som er bevæpnet med klistremerker eller spines. I tørre klima serverer en rad med stikkende kaktus effektivt dette formålet. Amerikanske kristtorn (Ilex opaca) Sorter, med flere klistremerker på hvert blad, avskrekke både dyr og mennesker.

•Plant en sikring av lav vekst busker rundt din grønnsakshage eller uteplass skille området fra andre deler av gården. Canadisk barlind (Taxodium canadensis), en middels evergreen som vokser opp til seks fot høy og åtte fot bred, kan beskjæres tungt for å lage en kompakt, attraktive skillelinje. En sikring av pent trimmet forsythia (Forsythia x intermedia) busker bærer blomster tidlig på våren, bringer et snev av farge før vegetabilsk hagearbeid er i full gang.