Hvordan gjennomføre Pest metoder for bakken termitter

April 3

Lære å utføre termitt inspeksjoner for bakken termitter, også kjent som underjordiske termitter, deretter bruke metodene for termitt behandlinger, beskyttelse og forebygging.

Instruksjoner

•Lære å identifisere bakken termitter deres vaner og hva tegn til termitter. Bakken termitter eller underjordiske termitter er den vanligste typen i USA. og kan forårsake store skader til et hus som ikke har hatt de riktige termitt behandlingene. Disse insekt skadedyr bor i jord, fôring på råtten tre. De bygge gjørme rør reise gjennom for å komme til mat kilder over bakken som i et hus. Disse gjørme rør er ofte de første tegn til termitter, viser at termitter finnes og skader som blir gjort. Det finnes andre typer termitter som ikke bruker gjørme rør og som nestes ikke i bakken.Termitt inspeksjon av et hus for jevnlig å se etter tegn til termitter. Se etter gjørme rør langs grunnlaget, under gjennomgangen plass, bak vinyl Fasader, og langs kjellervegger. Hvis rør er sett, spesielt på øvre historien innvendige vegger det er definitivt har termitter tilstede, og de trolig vært der i noen tid. Ikke Fjern termitt rør til etter behandle for insekt skadedyr, slik at de kan kontrolleres for aktivitet etterpå å se om termitt behandlingen jobbet.

•Contact profesjonell termitt exterminators best termitt utryddelse resultat. Det er tre hovedmåter å behandle for underjordiske termitter er det best å få lisensiert exterminators å gjøre jobben. De vet hvilke kjemikalier er best å bruke, hvordan du trygt bruke dem, og de kan garantere arbeidet for et år eller mer. De tre viktigste termitt behandlingene er, jord behandlinger, overflate spray, og injiserbare skum og spray.

•Treat jord rundt og under huset med en termitt plantevernmidler. Siden bakken termitter inn gjennom jorden, er termitt behandlinger brukes på de omkringliggende jord som en gift barriere, den vanligste metoden for kontroll. Ikke bare vil dette hindre fremtidige infestations men noen underjordiske termitter allerede aktive i huset vil også dø hvis de ikke kan gå tilbake i bakken til reiret. Denne metoden innebærer å grave en grøft som noen 4-6 inches dyp og 12 inches bredt rundt foundation og skrive inn rør eller rør. Jord, til stiftelsen base eller fot, er mettet med termiticide eller termitt gift. Fjernet jord er bare stablet ved grøften fylle det senere, og denne jord er gjennomvåt med plantevernmidler. Hvis det er en gjennomgangen plass så er det grøfting også nødvendig under huset av stiftelsen veggen også. Pass på at behandlingen er fullført, fordi hull i jord metning vil gi termitt et sted å angi. Det er mange produkter på markedet for jord behandling som DemonTC/CyperTC, Hold stand, hyllest, Dragnet FT, Permethrin Pro, forspill, Dominon 2 L, premiss og Phantom. De siste tre produktene er noen av de nyeste og noen av de sikreste. Fordi disse er ikke frastøtende, termitt ikke anerkjenner dem som dødelig og vil gå rett gjennom dem, plukke dem opp og bære dem tilbake til reiret å drepe hele kolonien. Andre frastøtende type produkter fungerer som en barriere mot skadedyr, men dreper ikke hele kolonien, så med dem termitt vil fortsatt være der å søke etter et hull i forsvaret utgis.

•Treat tre strukturen i huset for termitt kontroll. Overflaten spray brukes til å behandle tre er en sekundær barriere for bakken termitter. Bruk noe som kommer til å trenge gjennom skogen og gi en langvarig restoljen effekt. Noen produkter som brukes til dette inkluderer: Borid, Invader HPX, Tempo 2, hvile, Bora-Care, Timbor, flykte, Borrada D og Saga WP. Boron basert produktene har lenge vært kjent som utmerket skadedyrbekjempelse produkter som vil beskytte tre for livet av strukturen. Disse produktene er blandet opp og sprayet på ubehandlet tre å drepe eventuelle insekter stede og å holde dem fra å angripe det tre i fremtiden. Sprøyting noen tre rundt foten av et hus med en Boron basert produkt har vist at bakken termitter ikke vil bygge rør over denne behandlet tre. Igjen er dette en sekundær metode for forsvaret med jord behandling er det viktigste for bakken termitter.Injiserbare spray og skum brukes i tilfeller der jord kan lett behandles som under foundation plater, i hule blokk støtter, under gulv der gjennomgangen plass ikke er tilgjengelig, og bak murvegger. Hull er boret gjennom betong eller andre synlige materialer ved hjelp av spesialverktøy. Dette fordeles om en fot fra hverandre og skum eller spray er injisert under press for å fylle eller mette tomrommet. Hullene deretter stoppet opp og reparert. Dette er ikke en DIY jobb, men er best utført av trenet termitt exterminators. Det er også jord behandlinger som er injisert med en spray stang for å trenge jord og sprøyting kjemiske under press rundt fundamentet i huset. Denne typen termitt behandlingen er flekkete i beste fall, og bør ikke anses som en erstatning for grøfting.

•Bruk termitt agn systemer å tørke ut colonys. En annen metode for termitt forebygging er bruk av termitt agn stasjoner rundt omkretsen av huset. Noen tilgjengelige produkter av denne typen er: forhånd, Firstline, Hex Pro, Sentricon og Exterra. Disse termitt kontrollsystemer bruker i-the-bakken agn holder enheter som holdes fylt med matforsyning, tiltrekke noen foraging termitter i området. Disse baits kontrolleres regelmessig for insekt aktivitet og hvis termitter deretter agn er endret ut med en forgiftet agn. Sankere vil spise termitt giften og ta det tilbake til kolonien hvor alle termitt inkludert dronningen vil bli drept. Disse agn systemer lett kan settes opp, men må kontrolleres regelmessig for å holde dem levert med gift kjemiske agn når det er nødvendig. Ved å praktisere god termitt metoder, vil penger bli lagret i det lange løp ved ikke å måtte reparere termitt skade senere. Nedenfor finner du linker til andre artikler om skadedyrbekjempelse ressursene. Ranger denne artikkelen og noen andre du sjekke ut, takk. Alt innholdet av Aupoet.

Tips og advarsler

  • Se etter tegn til termitter som krydde og tilstedeværelsen av skur vinger og avføring.
  • Sjekk for termitter i andre mulige mat områder på eiendommen som tre hauger, gamle stumper og andre bygninger.
  • Fuktighet er en stor uavgjort for termitter, sjekk for alle kilder som taket lekker, utett kraner og dårlig drenering.
  • Les og forstå alle etikettene på noen kjemiske produkter.
  • Bruk verneutstyr og klær når det er nødvendig.
  • Hvis ansette profesjonelle være sikker på at de er lisensiert.