Hvordan gjenkjenne Veggdyr

January 7

Veggdyr, som har nylig gjort et comeback, kan bite og forårsake helseproblemer i sine ofre, som allergiske reaksjoner og sekundære infeksjoner. Hvis du oppdager en feil eller to i sengen, må du bestemme sin identitet slik at du vet hvordan å behandle dem og få dem ut av huset. Noen Veggdyr kan raskt forvandles til et mareritt.

Instruksjoner

•Look på størrelsen av bugs. Veggdyr er relativt liten, omtrent på størrelse med en apple seed eller linse. De måler 3/16 til 1/5 tommer lang.

•Determine fargen på aktuelle feilrapporter. Voksen Veggdyr er en rød-brun nyanse, som vil slå mørkerøde etter at de har spist. Nymfene - baby Veggdyr--er fargeløs, men vil bli brun idet de modne.

•Kontroller form av feilen. Veggdyr er flatt og oval, som er nyttig for gjemmer seg i sprekker og kløfter. De blir langstrakt og hoven, men etter at de har en blod måltid. Veggdyr har også stubby fløyen pads.

• Merk hvor du oppdage feil. Nattlige skapninger vanligvis skjule i kaster og sømmene i madrassen i løpet av dagen, men kan også spre seg til seng post og ramme. Med tunge infestations, vil du sannsynligvis se feil andre steder, inkludert møbler i andre deler av huset, gulvet sprekker, baseboards og innrammede bilder. Bugs fest på deres verter - personen i sengen, på kvelden, før flyktende tilbake i deres dekning steder for å fordøye blod måltid.

Tips og advarsler

  • Tegn på Veggdyr inkluderer blodflekker eller rusty-farget flekker på sengetøy, madrasser, klær og vegger. Rader av tre biter på huden er et tegn på Veggdyr. Biter kan utvikle liten, hard, hvit renner: i deres sentre. De skaper ofte ekstreme kløe opp til noen dager etter bitt. Du kan også se skur bedbug skinn og exoskeletons i og rundt sengen.
  • Kall en exterminator for å fjerne feilene fra din hjem hvis du mistenker at de finnes.