Hvordan gjenkjenne en grasarter fra andre anlegg familier

May 19

Hvordan gjenkjenne en grasarter fra andre anlegg familier

Alle anlegg familier har forskjellige egenskaper og gresset familien er intet unntak. Bladene, struktur og med måten de spre frøene er unik. Gresset familien, Poaceae, kan være viktig økonomisk, som hvete eller høyet, eller som et dekorativt element i hager, som lilla fontenen gress. Siden gress kan se veldig lik Starr og siv, er det viktig for alle som ønsker å identifisere gress å kjenne sine unike egenskaper.

Instruksjoner

•Look på vekst vane. Grasses vokse i klumper eller de kryper langs bakken sende løpere som vokser i nye skudd.

•Examine nye blader. Nye blader vil enten bli rullet eller kastet i bud. Gresset knopper ligne en skjede innpakning rundt den nye bladet.

•Look på bladene. Gresset bladene kommer i forskjellige former, men de er lang og smal. De kan være flat, rullet eller vridd og pekt eller båt formet tips.

•Examine stammen. Stammer vokse opp fra base eller kronen av anlegget og kan runde eller vinklet.

•Look for blomster. Gress blomster er ingenting som blomster av andre planter. De er vinden pollinated slik at de ikke trenger fargerike kronblad å tiltrekke pollinators. I stedet trenger de pollen og frø som flyter lett i vinden; Dette leveres i det som kalles spikelets. Gress blomster kommer i tre typer. De kan være tilsatt, som hvete. I Spikerblomstene er i spikelets knyttet direkte til stilken. De kan være raceme blomster der hver spikelet har en stilk som av viktigste stilken. Glatt crabgrass er et eksempel på en raceme blomst. En siste type blomst er en panicle, som spikelets vokser i forgrenet bunter av viktigste stilken, som wild havre.