Hvordan gjenkjenne asbest Helvetesild

May 14

Hvordan gjenkjenne asbest Helvetesild

På grunn av sin brannsikre egenskaper var asbest vanlig i mange hjem materiale inkludert taktekking helvetesild. Asbest fiber kan imidlertid forårsake alvorlige lunge og luftveisproblemer ved innånding. Det er nesten umulig for noen, men en profesjonell med et kraftig mikroskop fortelle definitivt om en singel inneholder asbest. Det er imidlertid måter du kan fastslå om det er sannsynlig at din Helvetesild inneholder asbest. Hvis du tror de kan, bør du leie en profesjonell å fjerne og kast helvetesild.

Instruksjoner

•Determine når Helvetesild ble installert på taket ditt. Asbest Helvetesild var så vanlig hundreåret at nesten alle Helvetesild installert mellom 1920 og 1986 trolig inneholde asbest. Hvis du ikke vet år at Helvetesild, undersøke dem for slitasje. Hvis de ser gamle, kunne de ha asbest fiber i dem.

•Look å se hva slags Helvetesild du har. De fleste hjem har asfalt helvetesild, og asbest er mer vanlig i asfalt helvetesild. Taktekking Klebemidler, Taktekking følte og base blinkende også kan inneholde asbest.

•Look for asbest-sement helvetesild, en blanding av asbest fiber og sement eller asbest-sement bølgepapp tak, som er tykkere og mer ofte funnet på gamle boder, fjøs og lav inntekt boliger.