Hvordan gjengir kokos håndflaten?

April 16

Hvordan gjengir kokos håndflaten?

Kokos palm (Cocos nucifera) er den viktigste palmetre på grunn av sin produksjon av kokos. Dette mye dyrket palm trives i tropiske steder langs kyststrekninger Florida og South Pacific.

Vekst

Kokos palmen modnes til en høyde på 80 til 100 fot og er toppet med ofte bladene som er opptil 18 fot lang og 4 fot bred. Stammen av kokos håndflaten er vanligvis litt buet og tynne med en større base enn topp. Blomstene produsert av kokos håndflaten er gule hvis de er buksen mannlige og hvis de er kvinner. Disse blomstene blomstrer på slutten eller bunnen av branchlets. Kokos palm produserer også en tykk, fibrøs skall som huser en mutter. Skall er vanligvis 25 inches lang og 12 inches bredt, mens mutteren er 10 til 12 inches lang og 6 til 8 inches bredt.

Anatomi av frukt

Frukten, eller steinfrukt, produsert av kokos håndflaten består av en exocarp, mesocarp og endocarp. Inne i endocarp er frø. Frø inni endocarp er naturligvis kilden til overføring for kokos. Frøet inneholder både embryoet og mat lagring vev. Dette frøet kan være tilgang gjennom en pore i endocarp av frukten.

Planting kokosnøtter

Når kokos gjør en sloshing lyd når rystet, det er klar til å bli plantet. Kokos plasseres på siden og plantet 18 til 30 fot fra hverandre. Kokospalmer trives godt drenert jord med en pH på 5.0 til 8.0 og i et område hvor de får fullt sollys. Sommeren er vanligvis den beste sesongen å plante palmer. Når palms har blitt plantet, kan de overføres til enhver tid.

Spiring

Kokos palm produserer frukt med tre carpels, som er vanlig i Arecaceae familien. To porene lukkes mens en pore er åpen for tilgang av frø. Inne frukten av kokos er "kokos eple" som absorberer endosperm vev slik at skudd mottar sukker og mineraler som den trenger fra endosperm. Som skyte og rot vokser fra frø, de bryte gjennom mesocarp og exocarp og starte prosessen med å vokse i et kokos treet.

Produksjon

Når kokos håndflaten er seks til 10 år, begynner det å bære frukt. Full produksjon av frukt kan ta opptil 15 eller 20 år. Kokos palm treet produserer vanligvis 50 til 200 frukt årlig til den når 80 år. Hver frukt tar nesten et år å utvikle på treet før den er klar for innhøsting.