Hvordan gjengir en Hibiscus?

November 19

Hvordan gjengir en Hibiscus?

Hibiscus blomster reprodusere på flere måter, gir gartnere alternativer når de ønsker å utvide blomster i sine utearealer. Hibiscus (Hibiscus lunariifolius) vokser i et utvalg av levende farger. Tropiske utseendet av blomster er attraktiv for mennesker og hummingbirds, som kan både være avgjørende i å hjelpe anlegget for å reprodusere.

Forplantning

Hibiscus blomster reprodusere fra frø, som plantene opprette når blomstene har vært pollinated. Gartnere kan overføre planter med frø, men det er mer vanlig å bruke borekaks eller pode opprette nye hibiscus blomster. Borekaks kan tas fra sunn, etablert hibiscus blomster. Deler av modne planter er også tatt å opprette nye pode. Naturligvis, hibiscus blomster reprodusere bare gjennom frø, men med menneskelig intervensjon er det mulig å opprette planter etter høsting stykker fra eksisterende blomster.

Hummingbirds

Hibiscuses er blant anleggene pollinated av insekter og fugler. Hummingbirds er avgjørende i den naturlige pollinering av hibiscus blomster. Dypt inni blomsten, hummingbirds finner rik nektar som tiltrekker dem til anlegget. Fabrikken produserer også pollen, som overføres fra en blomst til neste som hummingbird flits fra blomst til blomst på jakt etter mer næring. Pollen er avgjørende for pollinering, reproduktive prosessen av planter.

Pollinering

Som mennesker har blomstene ulike kjønn. Pollen er funnet på stamen av mannlige blomster. Hummingbirds overføre pollen fra mannlige hibiskus til stigmatisering av kvinnelige hibiskus. Når pollen har funnet sin vei til stigma, beveger den ned et rør i eggstokken. Derfra fertilizes pollen en ovule. Det er ovule modner i et frø, som kan være plantet i bakken for å opprette en ny hibiskus.

Borekaks

Stem borekaks kan tas fra etablerte hibiscus planter i våren eller sommeren. Etter fjerner skjæring, plante den umiddelbart. Røttene skal dannes i de neste seks ukene. Hibiskus vil blomstre etter ni måneder, og offisielt har en ny plante. Borekaks er også tatt gjennom pode, kunsten å plassere to forskjellige hibiscus planter sammen til mote en ny plante. En stilk av én plante rootstock en annen podet og plantet sammen for å opprette en ny hybrid under denne prosessen, som kan være svært komplekse. Pode er ikke for casual gartner, men tar borekaks å reprodusere hibiscus planter er en relativt enkel prosedyre.