Hvordan gjengir en Castor Bean anlegg?

January 9

Hvordan gjengir en Castor Bean anlegg?

Menn og kvinner

På noen måter bruker trinsen bønne planter samme seksuell prosessen dyr gjør, at de trenger mannlige og kvinnelige bidrag å kombinere for å gjøre frø, kalt "bønner." Reproduksjon begynner når en eldre planten vokser mannlige og kvinnelige blomster på en lang topp-lignende gren. Den mannlige plantene er på bunnen kvinnelige delene er på toppen av dette spiker.

Pollinering

Den mannlige plantene inneholder pollen mens den kvinnelige planter vil etter hvert vokse til frukt når de får den mannlige blomsten pollen i dem. Uler løs den mannlige blomsten pollen og det driver opp avventer kvinnelige blomster.

Frukt og frø

Den kvinnelige blomsten øker en frukt, som ser ut som en avskrekkende spiny skall. Dette er et frø pod å holde tre frø, selv om mange gartnere vil kalle dem "frukt." Når frø pod tørker den faller ut av den kvinnelige blomsten og dråper på bakken, splitting åpne og slippe frø. Det er disse frø som bli høstet.

Liten spire

De frø som ikke er høstet til slutt slå inn seedlings. For å akselerere denne prosessen, har frøene en svamp-lignende slutt kalt en carnuncle for å suge opp fuktighet som faller på eller rundt frø. De vokser til voksne anlegget, som vokser blomst-dekket spiker og syklusen begynner på nytt.