Hvordan gips i en dusj

February 1

Hvordan gips i en dusj

Gips er et egnet underlayment materiale til bruk i en dusj. Men selv om greenboard- eller gipsplater med spesielt belegg--fuktighet-resistente, det motstå ikke store mengder vann og dermed bør ikke gå i en dusjområdet. I stedet er sement styret - en sementbasert produktet som har en glass mesh underlayment og er hardføre egnet for bruk i en dusjområdet. Når du installerer denne typen gips, Planlegg å dekke alt sammen med fliser i fremtiden fordi denne gips ikke er kan males.

Instruksjoner

•Measure størrelsen på din dusj områdets veggen med et målebånd for å bestemme størrelsen du må klippe gips styrene. Velg vanntett sement gips styrene som er 1/4 tommers eller 1/2 tommers tykke og 3 av 5 fot i størrelse. Opprette blyantstreker i gips styrene å merke størrelsene de må passe i dusjområdet.

•Skjære gips boards langs disse blyantstreker. Posisjon kuttet gips boards langs dusj veggene å sørge for at de passer riktig og gjøre blyantstreker i områder der du må skjære hull å imøtekomme dusj objekter som en tappekran eller knotter. Kuttet ut disse områdene bruker en roterende cutout-verktøyet.

• Pre-fylle flens området dusjen, som er på den øvre kanten av badekar eller dusj base, med en gips sparkelmasse. Sette en stripe av maske tape over sammensatte området langs flensen, maske tape er vanntett og tilstedeværelsen av den sammensatte hjelper forhindre gips fra flytting og sprengning.

•Mark alle steder av dusjområdet pigger rett over der du må plassere gips styrene. Bruke en plast damp barriere hver dusj veggen for å forhindre fuktighet fra siver inn i veggen. Plass hvert kutt gips bord på sin tilsvarende vegg. Spør en assistent for å holde gips styrene mot stenderne og kontroller at endene av gips styrene er midtstilt over pigger.

•Følg stud markerer og sett inn en linje med fem galvanisert skruer gjennom hvert gips bord og til hver stud. Begynne på en styrets center stud og flytte utover til gips styrets slutten pigger. Ikke bruk negler, som de ikke er stabilt nok til å sikre gips styrene.

•Seal på sømmene i gips styrene på en sementbasert felles tape som selv holder. Dekk tape med en thinset mørtel med en taping kniv, som disse materialene videre holder vannet går bak gips.