Hvordan gips en utvendig

January 27

Hvordan gips en utvendig

Stukk eller gips vegger er ikke bare en økonomisk måte å avslutte en vegg eller eksteriør, men også en måte å uttrykke din kreativitet. Når gips en utvendig, må du kjøpe en ferdigblandet stukk laget for formålet, som interiør stukk vil forvitre og vaske bort. Før du arbeider med finish veggen, praksis bruke stukk på en vegg i en kjeller eller et stykke skrap tømmer på forhånd.

Instruksjoner

•Rengjør veggen overflaten godt av feiing det med en kost og vask den for hånd med såpe og vann eller sprøyting med en slangen eller høytrykksspyler, avhengig av overflaten. En tre overflate, for eksempel kan ikke godta press vask godt på grunn av muligheten for gouging tre.

•Fjern fasader eller annet materiale som er på utsiden overflaten før gips. Det er viktig at overflaten være flat før puss.

•Dekk veggen overflaten å bli pusset med taktekking følte. Spikeren filt på plass med kort taktekking spiker. Tillat ikke føltes å synke eller boble opp. Hvis gips over betong, bruke en konkret bindemiddel i stedet for følte. Tillate den bindemiddel Cure i minst 24 timer før gips.

•Sikker metall netting over taktekking følte med stifter eller spiker. Dette vil hjelpe puss overholder filt og gi styrke.

•Åpne din beholder ferdigblandet stukk og plassere mye på din gips murskje.

•Apply stukk til veggen, dekker veggen helt med et lag om en kvart tomme tykk. Du kan bruke uansett hvilken teknikk du liker. Lange slag enten vannrett eller loddrett med sparkel vil resultere i en jevnere, flatere overflate enn korte streker. Sirkelformet eller bølget bevegelser føre mer tekstur. Tillate dette tørke i flere timer.

•Rake stukk med gips rake redusere tykkelsen av omtrent halvparten, og deretter la den stivne i 48 timer. Dis veggen hver fire timer med vann i en sprayflaske å tillate den å tørr sakte og holde den fra cracking. Det er viktig at dette være et lys misting for hånd.

•Apply et ferdig strøk av gips med din sparkel. Det er opp til deg hvordan du er ferdig med veggen. Det kan være i stucco stil med et mønster eller du kan glatt det helt og gjør den flat.

•Tillat veggen for å kurere igjen for en annen 48 timer misting hver fjerde time. Veggen er deretter gjort eller klar for mer etterbehandling, hvis du vil legge til flere gips eller farge.