Hvordan gips en dør

February 14

Gips en dør er litt ukonvensjonell, men noen gjør det for å gjøre det blande inn pusset veggen, som gir en viss ensartethet til et rom innredning. Belegg en dør med gips gjør også motstandsdyktig mot fuktighet, som de fleste gips er laget med lime, som er naturlig vannavstøtende. Dette gjør gips et godt valg for dører i ofte fuktig rom som bad, kjellere og basseng hus, men det er et levedyktig alternativ for alle rom i huset.

Instruksjoner

•Fjern flekken og sealer maling fra døren. Disse kan bli strippet med løsemidler, for eksempel mineral ånder eller maling tynnere, eller du kan sand døren ned med middels-grade sandpapir.

•Rengjør døren med trisodium fosfat, varmt vann og kratt pensel. Dette fjerner rester løsemiddel og andre kjemikalier som kan hindre at gipsen riktig bånd til tre. Skyll døren grundig.

•Sett en stukk lekte til døren med etterbehandling negler. Opphav er rutenett laget av plast eller metall netting - de er utviklet for å hjelpe gips bånd for å jevne flater, for eksempel tre eller gips.

•Mix tørr puss i en bøtte med vann til det er konsistensen av peanøttsmør. Teste den ved mounding en moderat mengde gips på en murskje, deretter holde den på en 45 graders vinkel. Hvis puss faller, legge mer tørr gips pulver.

•Apply et tynt lag av gips til døren - om 3/8-tommers - og glatt det med sparkel. Opprette spor i puss med gips rake ved flytting verktøyet vannrett eller en krysser mønster. La dem tørke i fire til åtte timer eller til at det motstår denting når du trykker den med tommelen.

•Apply andre løsmasse. Den trenger bare å være omtrent 1/4-tommers tykke. Når du har brukt puss, holde det glatt eller legge til tekstur ved å flytte en etterbehandling murskje over det i forskjellige mønstre til du kommer til ønsket effekt. La det tørre over natten.

Tips og advarsler

  • Når det siste laget av gips er tørt, må du sand ned alle kanter slik at det er i flukt med døren og ikke bli fanget i rammen når døren er lukket.