Hvordan gips en blokk gjerde

November 30

Hvordan gips en blokk gjerde

Selv om mur- eller blokk gjerder er holdbare, kan de være mindre enn estetisk gledelig, spesielt hvis de har blitt farget eller misfarget med alderen. Heldigvis kan du opprette et helt nytt utseende for vanlige blokk gjerdet ved å bruke gips direkte på eksisterende blokkene. Overflaten blir bare så holdbare som den opprinnelige blokker seg og kan tilpasses for å passe alle fargene. Med riktige forberedelser og materialer, kan du gips en blokk gjerde i en helg.

Instruksjoner

•Clean blokk gjerdet kraftig med stiv-bristled pensel å fjerne rusk eller løse partikler fra overflaten av blokk gjerdet. Sette på et par hansker før blande gips utarbeidelse.

•Mix den ønskede fargen Portland sement med sand og mur sement i en trillebår. Bland like mye mur sement og Portland sement sammen og legge sand til blandingen. Bruk en ratio på fire deler sand til en del kombinert sement blanding.

•Spray blokk gjerdet med vann inntil veggen er bare fuktig. Bruk den første strøk av gips med en sparkel til gipsen er 3/8 tommer tykk. Den første strøk bør være litt grov - dette vil hjelpe det siste laget å overholde gjerdet. Tillat første strøk tørke helt.

•Trowel det siste laget av gips over den første strøk. Det siste laget skal ¼ tomme tykk. Bruk korte, hakkete, overlappende slag for å bruke det siste laget. Det siste laget bør brukes med tilfeldig strøk for å skape en jevn effekt generelt.

•Observe arbeidet fra en avstand for å bedømme om rett grad av overflatestruktur er oppnås. Overflatestruktur er et spørsmål om personlig preferanse, men teksturer kan se svært forskjellig fra nært og fra langt unna.