Hvordan gå Pool trappetrinn

September 16

Hvordan gå Pool trappetrinn

Svømmebassengene er vanligvis bygget med et sett med basseng installert. Bassenget trinnene aktiverer svømmere skal inn og ut bassenget med letthet og gi et trygt miljø for dem som er deaktivert. Men bassenget trinn, hvis ikke riktig, kan være farlig. Farene forbundet med basseng trinnene er forsinket på grunn av våt trinnene og misjudging avstanden trinnene er nedsenket i bassenget. Bassenger trinnene er lett klatret av bevegelige sakte og betaler oppmerksomhet.

Instruksjoner

•Plasser deg foran bassenget trinnene. Bassenget trinnene i den grunne enden er lettere å klatre så de kuttet i den dype enden av bassenget.

•Grab tak hånd skinnen hvis det finnes. Nøye Plasser foretrukne foten på bassenget trinnene og teste skritt for noen uvanlige sklirisiko som forårsaket av flytende pool kjemikalier.

•Løft opp bunnen fot opp og på bassenget trinnene, stabilisere selv med dreier hvis tilgjengelig. Fortsatt klatring trinnene nøye før du har nådd utsiden av bassenget.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ufør og ønsker å svømme i en lokal gruppe, kontakt bassenget via telefon eller mail og spør om de har spesialisert funksjonene i bassenget for å hjelpe de som er deaktivert. Noen kommersielle bassenger har grunne, trygge områder for de som er deaktivert for å angi bassenget.