Hvordan gå fra gamle støpejern avløp til PVC

June 25

Støpejern datakanalen er sterk, slitesterke og stille. Det er også tunge, vanskelig å jobbe med og dyrt. Hvis du gjør det selv rørlegger, går fra støpejern avløp til et plastrør som polyvinylklorid eller PVC, er nesten en gitt når remodeling eller reparasjoner. Omleggingen kan være vanskelig, avhengig av hvor og hvordan du vil gjøre overgangen, men hvis du forberede seg skikkelig er det verdt innsatsen, siden PVC rør er lett å reparere. Etter at endringen er gjort, arbeider med PVC er bare et spørsmål om kutt, lim og montere.

Instruksjoner

• Velg et sted å gjøre overgangen fra støpejern til PVC. Kontroller at plasseringen har passende tilgang, og at du vil kunne gi riktig støtte for både gamle og nye rør, samt fleksibel koplingen.

•Rengjør skitt eller rusk ut fra området rundt røret. Merk røret på det valgte overgang punktet med kritt eller merketråd kleberstein. Bruk arbeidshansker og vernebriller.

•Skjære røret med jord pipe kniv, etter cutter produsentens instruksjoner. Gjør det første kuttet merket linje, og kutte resten av støpejern røret du vil fjerne håndterbare inndelinger for enkel håndtering.

•Rengjør slutten av støpejern røret på overgangspunkt med grov stålull fjerne alle løs innskudd som ville forstyrre den fleksible kopling segl.

•Løsne skruen klemmer på den fleksible koplingen langt nok å skli koplingen på støpejern røret. Kontroller at den indre ringen av koblingen berører av røret.

•Sett den første delen av PVC-rør i den andre enden av koblingen. Kontroller røret er satt helt til den indre ringen. Skru skruen klemmer sikkert rundt begge deler av røret. Fortsette prosjektet fra dette punktet ved hjelp av PVC avløp.