Hvordan fylle sprekker i marmor fliser

October 24

Hvordan fylle sprekker i marmor fliser

Marmor er en sterk og robust stein, men selv det motstå ikke naturlig sprengning på grunn av slitasje. Når marmor fliser sprekk, er det viktig å fikse det raskt, å unngå risikoen for ytterligere sprengning i samme ruten, samt omkringliggende flisene. Når reparert, vil ruten ser ut som nye. Når du har fylt sprekker, din marmor fliser vil igjen være attraktive, og du kan bruke den i år framover.

Instruksjoner

•Kontroller flisen og prøve å finne kilden til sprekken. Sprekker over flere brikker i et område angir at sub gulvet kan være sviktende. Hvis grout er chipped bort og flis er løs, kan dette være grunnen til sprekken. I disse tilfellene fjerne flisen helt og løse det underliggende problemet før du prøver å fyll sprekken.

•Rengjør området rundt sprekk helt. Skitt eller smuss på sprekk hindrer limet følge riktig. Aceton er best renere for dette.

•Mix epoxy lim eller marmor reparasjon sement, om nødvendig, følger instruksjonene på pakken. Bruke limet direkte på kanten av det sprekken, bruker en liten pensel for enkel manøvrerbarhet. Trykk sammen bitene av marmor å forsegle sprekken.

•Tillat limet å kurere etter anvisningen på pakken. Unngå gå på området i denne perioden. Hvis ruten er mister, å bruke fugemasse for å holde den på plass.